Sarcina dupa ce am facut Histeroscopie
La inceputul lunii am facut histeroscopie(vizualizarea trompelor, uterului)Totodata se face si o fortare cu aer a trompelor..Dr ma trimis acasa si mi-a spus ca peste 2 zile sa la greu..Asa am facut si iata acum un test cu doua linii(una mai subreda si mai decolorata ) ..Am fost la Dr si mi-a spus ca testul poate fi pozitiv( eu am citit pe prospectul testului ca este sigur 99%)si ma chemat dupa alte 2 saptamani.Apropo Daca vreti untest absolut sigur cumparati "clear blue" E mai scump dar merita..
Am o durere de burta surda..cica e normal..dar mi-este frica putin...Voi care mai aveti copii ati patit asa ceva?(jena sau durere in partea de jos a burtii?)
Raspunsuri
iubitoiu spune:
Nu radeti de mine .Primul test l-am facut prin ziua 26, apoi 27,28...pana la ziua 31(adica ieri). Culmea, primul test facut (test Clear Blue a iesit usor colorata a doua linie..apoi nu am mai avut finante pt un test asa scunp( costa cam 180.000 lei ) si am luat altele: Barza, Narcis,etc teste care costa ~50.000lei, Toate cele ieftine au iesit negative, Ieri am repetat un test Clear Blue si linia a doua a iesit destul de evidenta..Asa ca am mers cu el azi la dr. si restul povestiri o stiti...Multumesc pt urari ...Ma sperie faptul ca am niste dureri, rare, cand ma misc,in partea de jos a burtii...
crinuta spune:
La cate zile dupa ovulatie ti-ai facut testul? Ai avut ovulatia in ziua 14-a?
pupici
Crinuta
iubitoiu spune:
Temp mea nu mi-a aratat exact cand am avut ovulatia, dar cred ca prin ziua 14-15..Histeroscopia am facut-o in ziua 10, iar dr. mi-a spus ca in ziua 12 sa ma apuc de treaba()
Costi spune:
Draga Iubitoiu, eu am facut histeroscopia la sfirsitul lunii trecute si ultima menstra pe 2 nov. Desi am si o dereglare hormonala(prolactina marita) si iau brocriptin, traiesc cu speranta ca voi avea acelasi rezultat ca tine dupa histerografie.Eu aam ciclu la 23-24 de zile astazi este ziua 25 si nimic, dar la mine poate un rol in intirziere are si brocriptinul.Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Elena
Irinel spune:
Draga Iubitoiu,
Eu zic ca esti graviduta, dar medicii nu sunt siguri pe testele facute acasa, mie doctorul mi-a zis sa il fac si pe cel de sange si a iesit tot pozitiv. Si la mine a fost extrem de vaga liniuta, chiar am chemat-o pe prietena mea cea mai buna sa se uite, ca ma gandeam ca e doar autosugetia mea...
In ce priveste durerile si eu am avut, am ajuns si la doctor din cauza lor, caci unele erau prea mari si nu mi s-au parut firesti. Doctorul a zis ca el nu crede ca e vreo problema, si ca de obicei, daca nu apar si sangerari e totul in regula. Tu sangerari nu cred ca ai, deci nu cred ca e vreo problema ,dar eu zic sa suni sa vorbesti cu doctorul sau sa ii faci o vizita, nu e de gluma cu sarcina si e mai bine sa fii sigura. Sincer, eu cred ca e totul normal.
Numai bine si tie si lui bebe.
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 13 (DPN 9 iunie)
iubitoiu spune:
Multumesc tuturor pentru urari si pt sfaturi..Sangerari nu am, la dr am fost si mi-a spus sa vin pe 5.12 la eco si sa-mi pun un supozitor cu scobutil. Mi-am pus aseara si nu ma mai durut asa tare..Sa auzim numai de bine,
Va pup
Costi spune:
iUBITOIU, m-ai intrebat de simtome si nu stiu ce sa-ti spun.
Este foarte adevarat ca prin ziua 20 a ciclului am inceput sa am o usoarea jena la nivelul uterului si ovarelor, dar ma gindesc ca este autosugestia. Sinii care ma dureau cu 10 zile inainte de menstra nu ma mai dor si poate este tot efectul brocriptinului; de 2 zile sint doar putin mariti. Alte simtome nu stiu sa am pentru ca ar fi tot autosugestia, poate secretia mai abundenta si in rest nimic, nici macar semne ca miine ar trebui sa-mi vina ciclul.Ce inseamna sa simiti ca esti insarcinata fara sa ai simpome? Spune-mi mai exact ce ai simtit tu, cum te-ai simtit tu?
iubitoiu spune:
Simptome nu prea am...greturi nu am, la toaleta nu merg mai des...poate imi este mai somn in timpul zilei..mi s-au umflatit sanii, cam atat..oricum au tracu abia 4 saptamani si 5 zile..deci mai am timp si de alte simptome..
iubitoiu spune:
Ma dor doar sfarcurile.
Costi, orice iti spun...
Nu cred ca este obligatoriu sa ai simptome foarte evidente de la inceput..Am o prietena care nu a avut nici un simptom(doar ca-i crescusera sanii) pana in luna a 6, cand a avut ceva greturi...Ti-am raspuns si pe interzis barbatilor