Am observat de cateva zile ca in scaunul lui bb au aparut niste "puncticele" negre, ca si cum ar fi mancat nisip...Nu radeti, dar nu stiu sa descriu altfel. Noi suntem dupa o enterocolita infectioasa, si ne tot recuperam de 2 luni. BB mananca doar lapte, morcovi si banane + faina de orez. Mi-am amintit ca a mai facut asa cand a avut un episod diareic, si eu am pus poe seama colargolului pe care il folosisem pt nasuc - ca era inchis asa la culoare. Da' acum? Si nu e de la banana, ca's prea multe puncticele. Ea acum face normal, nu are diaree. Ce poate fi? Ati mai vazut asa ceva la bebei? M-ar ajuta mult niste raspunsuri ca sunt cam ingrijorata. Ar putea fi oua de la viermisori? Bb are 4 luni.
Multumesc,
Gio si bb Taisia
Gio,
Fa-i bebeului analizele de coprocultura, coproparazitologie ( in doua laboratoare diferite ) si proba de digestie.
Stiu cum este cu recuperarea. Daca ai incredere, mergi la un medic homeopat. Tratamentul de homeopatie este cel care mi-a pus copilul "pe picioare" din nou. recuperarea a fost mai rapida si completa.
Sanatate multa!
Roxana&Ruxandra
I-ai mai dat banana pana acum? Eu tin minta ca atunci cand am vazut ceva puncticele, de fapt "virgulite" negre in scaun m-am speriat cumplit. Dar era de la banana, mi-a spus pediatra.
Sanatate,
Gabriela si baietii