menstruatie dupa histeroscopie
buna fetelor!
imi poate spune cineva daca dupa histeroscopie menstruatia iti vine mai tarziu? sau nu afecteaza cu nimic ciclul normal?
sunt in ziua 32 si inca mai astept, cine stie poate o sa fie ceva cu ochi.
va si va
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
de venit vine normal ciclu dupa histero dar este posibil sa ramai insarcinata mai ales daca histero a iesit bine.
Bafta!
Monica
catam76 spune:
monica, iti multumesc pt. raspuns.
la histero s-a descoperit ca am o trompa acoperita de un strat de fibrina(am avut o intrerupere de sarcina in martie). doctorul mi-a spus ca pot ramane insarcinata si asa.oare chiar sa fi ramas?eu incerc de 5 luni sa raman si....nimic.
daca mai aveti amanunte leagate de aceasta problema va rog sa ma informati si pe mine.
pupici la toate !!!
iubitoiu spune:
Acum am vazut ca si tu ai aceeasi"problema" Am facut si eu histeroscopie si uite, sunt in ziua 32 si ciclul nu mi-a venit, iar testul este pozitiv...Te doare ceva , ai vreo jena?
Monica-Elena spune:
iubitoiu bravo.
s-ar putea sa fie si la tine catam 76. repede un test. bafta!
Monica
iubitoiu spune:
L-am avut foarte regulat pana luna trecuta cand a intarziat 3 zile..S-ar putea de la clomifen..Dar testul e foarte important sa ti-l faci..Macar sa te feresti de gripa asta care a inceput sa bantuie Bucurestiul..Fa un test , ia unul Clear Blue, e cel mai sigur ..Tu ai ceva simptome?
catam76 spune:
fetelor, nu prea am dureri de sani si nici greturi. ceea ce ma deranjeaza de vreo 3 zile este salivarea abundenta. nu stiu daca acesta este vreun semn!in rest intepaturi din cand in cand in burtica, dar foarte rare.
a! am uitat sa va spun ca am facut un test narcis acum doua zile si a iesit negativ??!!
nu stiu daca sa mai sper luna aceasta la
iubitoiu spune:
Si mie testul Narcis a iesit -. Fa un test clea blue si vei avea raspunsul corect..Cum stai cu temperaturile?? Ti-a ramas crescuta? Intepaturi am si eu in burtica din cand in cand...La ce spital ai medicul
catam76 spune:
nu mi-am luat niciodata temp. oricum cred ca starea mea de neliniste se va sfarsi curand, insa raspunsul pe care-l astept imi doresc sa fie pozitiv. e posibil sa imi masor temp. acum sau e tardiv?
anemona spune:
La mine salivatia abundenta a fost primul semn de sarcina, pe care la momentul respectiv nu am stiut sa-l interpretez. Multa bafta!