Remember...GLENN MEDEIROS?
Raspunsuri - Pagina 2
ANDRUSHKA spune:
Eddy, m-ai terminat cu povestea de dragoste adolescentina.... mai ales ca am trait si eu una tot la 14 ani ( am fost cam gagicareasa la viata mea, mai ales iubiri de-astea platonice mi-a placut sa colectionez, de biata maica-mea la un moment dat s-a ambitionat sa-mi inventarieze toti " dracii" de baieti care m-au sunat de-a lungul timpului - am inceput si devreme, primul meu iubit l-am avut la 3 ani la gradi!- si cand suma s-a facut tot mai " dodoloatza" a concluzionat ca recordul meu va fi greu de egalat de altcineva din familie...Numai ca al meu nu era la Galati , era la Constanta, juca rugby, era frumos de pica, si tot anul tanjeam dupa momentul cand am sa merg la mare si la iubirea mea.... imi canta la chitara, odata s-a aruncat in ghiol ca sa-mi recupereze ochelarii de soare... dar era cam fustangiu si sufeream de numa-numa...Bineinteles ca am plecat cu capul sus din povestea asta , lasandu-l sa se lamenteze ca " ce-am avut si ce-am pierdut!" dar zburase vrabia cu atza...
Da, Black cu Wonderful life... uitasem de ea. Elton John cu Sacrifice...Poate unde fusesem tinuti atat de departe de muzica internationala am inregistrat altfel muzica de la inceputul anilor 90.
O, era sa uit: nici nu vreau sa-mi imaginez cum suna melodia asta in interpretarea nevestei lu' Horica Moculescu! De altfel uram toate pocitaniile de cantece" din repertoriul international", cred ca singura pe care am acceptat-o a fost Eva Kiss cu " E scris in steleeee.."
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
coral spune:
Am sa pun citeva din titluri: azi chiulesc
4 non -blondes-what's up
a-ha -crying in the rain
aerosmith - jamie's got a gun
alice cooper - house of fire
alphaville -big in japan
animal- house of rising sun
backstreet boys- i want it back
bad boys blue- i'll be there
bangles-walk like an egiptian
bee gees-you'll win again
bill haley -see you later aligator
billy joel-river of dreams
black -wonderful life
bon jovi-always
bonnie taylor-islands
boyzone-no matter what
bryan adams-streets of 69
bzn -blue eyes
cc catch -i can lose my heart tonight
cher - i got you babe,if i could turn back time
chris de bourgh -lady in red
chris norman-some hearts
chris rea -the road to hell
credence-up around the band
culture beat-take me away
cutting crew- die in you
cyndy lauper-time after time
deep purple-child in time
depeche mode-enjoy the silence
dire straits -tichet to haven
Va pup pe toate si numai amintiri frumoase.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Laura _Oprescu spune:
fetelor, cum facem? as vrea si eu vechile melodii pe un mp3..as vre eu si muzica pe care o sa o aiba Andruska la nunta,dar nu imi da prin cap cum sa facem sa fie usor ...daca aveti idei..sa stiti ca si eu am muzica super(asa zic eu)..din categoria muzica de chefuri ..am muzica riomaneasca recenta pe un mp3 plus muzica populara..de chef..etc
pupici multi si multam
EDDY spune:
Andrushka,scuze shi aici pentru disparitzia poveshtii mele dar promit ca atunci cind v-oi avea timp liber mai mult shi dispozitzia necesara,am sa o rescriu cu amanuntele ce le adaugasem dar n-am apucat sa editez din motive de tero-chan.Asha,sper sa nu se intrebe nimeni ce poveste a lu' Eddy tzi-o fi placut,cind nu apare nik postat de mine.Sorry
Eddy & Antonia Naomi
coral spune:
Folosind Yahoo Messenger pot sa iti dau ce vrei.
Doar sa ne punem de acord cu timpul.
There is a difference between knowing the path and walking the path.