Stie cineva ceva de Bettina???
Imi pare rau ca trebuie sa apelez la Forum pentru a mai afla ceva despre ea...
Bettina (cu numele real Madi) imi era aici, in Viena, o prietena foarte buna. Era o fata cu un suflet de aur si ne intelegeam foarte bine. A plecat insa de multe luni in Romania, am mai corespondat o perioada, dar de atunci n-am mai aflat nimic despre ea. Desi i-am tot dat mesaje, nu mi-a raspuns.
Asa ca va intreb pe voi, daca aveti vreo veste despre ea, va rog mult sa-mi spuneti!
Cu mult drag,
Va saruta,
Amelia.
Raspunsuri
Babee spune:
Madalina este bine, are un baietel nascut pe 14 octombrie, a carui botez va fi pe 14 decembrie.
O sa-i transmit ca ai intrebat de ea, si poate ne intalnim toate pe 6 decembrie la Schönbrunn.
Numai bine.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
amelia spune:
Multumesc mult ca mi-ai raspuns! Si asa de repede...
Chiar nu mai stiam nimic de foarte mult timp despre ea. Si ea si Antonia imi erau taaare dragi, in fiecare zi ma gandesc la ele ce mai fac. Stiam ca e gravida Madi si ca va avea un baietel, ca imi spusese. Dar, desi ne-am inteles intotdeauna f.f. bine, de prin august nu mi-a mai raspuns la mesaje si nu inteleg de ce, ca nu gasesc nici un motiv logic.
Deci si tu esti prietena cu ea, dar spre deosebire de mine, tu tii inca legatura cu ea. Daca stii sa-mi dai si-un numar de telefon unde as putea sa dau de ea in Romania (ca nu stiu daca cel pe care-l am eu mai e actual), dar bineinteles pe adresa mea de mail asta, ti-as fi tare recunoscatoare!
Am vazut si subiectul despre fetele din Austria, m-am bagat si eu la un moment dat in vorba, prin pagina 6... Stiu ca va intalniti la Schönbrunn, dar eu daca nu fac parte din "gasca", fiindca n-am participat la discutii, ce sa fac, sa vin? Ma primiti?
Te pup si mersi mult!
Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni).
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
Babee spune:
Madalina s-a intors din Romania, aici a nascut doar.In ceea ce priveste numarul de telefon nu vreau sa ma bag, imi cer scuze.O sa-i spun, si ..vom vedea.Eu nu cunosc relatia voastra, nici nu vreau sa dau cu bata in balta.
In ceea ce priveste venirea la Schönbrunn, poti veni linistita.De-asta am si facut un apel: cine vine, cine nu, sa stim, sa ne dam punct de reper.Nu este nimeni exclus, doamne fereste.Deci, esti bine venita, cu catel, cu purcel, cu tot(deh, fiecare aduce ce poate)..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)