Fetelor, ajutor...ovulatie in ziua 21...!?
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru!
In ultimul timp am luat o pauza in ce priveste lupta pentru bebe, ma refer la tratamente, mai precis de 2 luni am lasat natura sa-si urmeze cursul....
Dar sa vedeti ce mai curs...!
Aseara am observat spre surprinderea mea ca a aparut "albusul de ou" ceea ce eu nu am vazut asa ceva decat sub tratament cu clostylbegit, pregnyl s.a.m.d. Dar ma aflu in ziua 21, este posibil sa fi avut ovulatie?
Ce ziceti fetelor, e posibil sau eu am luat-o razna?
Lala, o aspiranta la rolul de mamica.
Raspunsuri
Cloe spune:
Lala,
eu am avut totdeauna ciclul mai lung si deseori am ovulat in zilele 19-21. Imi urmaream ovulatia cu un monitor sofisticat (Clearplan, nu MaybeBaby), deci sunt sigura ca atunci ovulam. Acum depinde cand iti vine ciclul. Ciclul tau cat e de lung? Faza luteala trebuie sa fie destul de lunga ca sa se produca implantarea embrionului (dar daca nu e, nu e nici o problema, se poate rezolva usor cu ceva tratamente).
Iti doresc mult succes!
Cloe
Lorelai spune:
Lala, si mie mi s-a intimplat. La fel ca si Cloe folosesc Clearplan Fertility Monitor si e precis in determinarea ovulatiei. Am avut luni cind am ovulat in ziua 20. E adevarat ca ciclul meu atunci era de 35 de zile. E normal sa ovulezi tirziu daca ai ciclu lung.
Lorelai
crinuta spune:
In cele 3 luni de dereglare de la tincturi, ovulam foarte tarziu, respective zilele 29, 25, ceva de genul asta, insa, faza luteala era normal de lunga, temperatura crestea si se mentinea ridicata 14 zile.
Nu dispera, atata vreme cat ai ovulatie, e ok si in ziua 21.
Oricum, tine minte ca dupa ovulatie nu mai este albus. Albusul apare inainte de ovulatie, si dispare dupa.
Numai temperatura iti poate arat cu precizie cand si daca ai avut ovulatie.
pupici
Crinuta
anis spune:
Lala, indiferent cand e ziua ovulatiei , e bine ca ai ovulatie. Urmareste cate zile ai de temperatura ridicata, de acum inainte, care alcatuieste faza luteala si asta e important!
AniS
lala_1 spune:
Multumesc mult de tot fetelor, sunteti cu adevarat MINUNATE.
Sunt atat de norocoasa ca v-am descoperit!
Este adevarat ca ciclul meu este de obicei mai lung, de exemplu ultimul a fost de 53 de zile, iar de obicei este de peste 35 zile.
Din pacate luna aceasta nu am urmarit temperatura dar de acum o voi face. Dar facra tratament nu prea cred sa mearga pentru ca am progesteronul si LH-ul f.mici, restul hormonilor sunt OK.
Inca o intrebare:Clearplan Fertility Monitor se gaseste in Romania?
Pupici multi si sa aud despre voi ca sunteti
Lala