Nasuc infundat la nou-nascuti
Raspunsuri - Pagina 2
Basil spune:
Mersi.
Eu incalzesc camera cam la 25 - 26 de grade cand ii fac baita. Cred ca exagerez...nu?
Vasi
quote:
Originally posted by tinatache
Noi am folosit Sterimar. Niste prosoape umede pe calorifer cred ca ar ajuta, dar cred ca si temp. mai tb scazuta putin. In mod normal ar tb sa fie max. 21 grade, iar la baita max. 23. Eu asa am citit si am aplicat cu succes.
Cristina, mamica cu burtoaie
Basil spune:
Mersi.
Eu incalzesc camera cam la 25 - 26 de grade cand ii fac baita. Cred ca exagerez...nu?
quote:
Originally posted by tinatache
Noi am folosit Sterimar. Niste prosoape umede pe calorifer cred ca ar ajuta, dar cred ca si temp. mai tb scazuta putin. In mod normal ar tb sa fie max. 21 grade, iar la baita max. 23. Eu asa am citit si am aplicat cu succes.
Cristina, mamica cu burtoaie
MarikaStefan spune:
Este specific mamicilor din Romania sa exagereze cu caldura in camera copilului. Cu fetita aveam 18 grade iar la baie cam 21. Acum cu baietelul (am mai imbatranit si eu!!!!) este 10 ani diferenta, avem 20 grade in camera si la baie faceam cam 23 la inceput, acum face baie in baia mare (are 5 luni) si centrala este reglata la 18 grade in toata casa, doar in baie, find mai mica este mai cald putin.
Sa cresteti mari sanatosi, se rezolva si cu nasucul, respira aerul uscat mai greu.
carrie spune:
incearca picaturi Vibrocil, cate una in fiecare nara de trei ori pe zi.sunt recomandate si sugarilor si f bune.si neaparat o canitza sau carpe ude pe calorifer.
sanatate ca-i mai buna decat toate
pupici
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
anutze spune:
Incearca uleiurile capsulele cu uleiuri volatile Karvol. Cred ca scrie pe cutie cum se folosesc (se pun pe o bucatica de bumbac sau finet in patut). Acum nu mai stiu de la ce varsta se pot folosi.
Succes
Ana
mirelam spune:
N-as vrea sa te contrazic Carrie, dar mie mi-a spus un medic orl-ist sa nu mai folosesc niciodata pentru copil Vibrocil.
E drept ca-i bun, desfunda imediat dar da dependenta si este principalul vinovat pentru rinitele cronice de la maturitate.
Mi-e mi-a recomandat Nazomer si sef fiziologic efedrinat, dar e drept ca al meu copil e mult mai mare, are aproape 6 ani.
quote:
Originally posted by carrie
incearca picaturi Vibrocil, cate una in fiecare nara de trei ori pe zi.sunt recomandate si sugarilor si f bune.si neaparat o canitza sau carpe ude pe calorifer.
sanatate ca-i mai buna decat toate
pupici
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
(5 ani si 8 luni)
gillda spune:
ai incercat cu karvol? stiu ca pe prospect scrie ca dupa 3 luni se foloseste dar, poti folosi doar jumatate din capsula. se pune compozitia de un servetel inapropierea patutului. contine uleiuri aromate si mentol. este f bun si pe mine m-a ajutat in noptile in care baietelul meu nu se putea odihni din cauza nasucului infundat. succes si sanatate