Unde mai sunt farmacii care dau medicamente gratuite? Ieri am luat o reteta gratuita si cand m-am dus la Sensi Blue, mi-a spus ca nu firma SB nu mai da retete gratuite. Am cautat in Drumul Taberei si nu am gasit nimic... Ma poate ajuta cineva?
Buna Ionut,
Din pacate nu prea mai sunt farmacii care sa elibereze gratuite. Stiu ca saptamana trecuta era una prin Calea Victoriei (mi-a spus cineva) dar nu stiu exact care. Incerc sa aflu in dimineata asta si iti dau un raspuns.
Simona
Trebuie sa fi pe faza...
Eu sunt din Cluj si vreau sa zic ca am avut reteta gratuita de la dr copilului si am mers intr-o farmacie unde stiam ca se elibereaza gratuit. Medicamentele ma costau in jur de 400 mii si mi-a zis farmaacista sa vin dupa o saptamana ca doar atunci elibereaza. Nu am avut alta solutie decat sa cumpar medicamentele ca doar nu puteam astepta o saptamana sa-i pot lua medicamente.
La noi se numeste farmacia Pharmafarm. Poate gasesti si in Bucuresti.
Pupici
Dana&bb Andy
stiu ca e departe de dr. taberei, dar daca esti prin zona incearca la farmacia Dona de pe Sos Iancului.
Succes!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Farmacia mare non stop de pe Calea Mosilor ( langa centrul de inchirieri casete video HMF) elibereaza retete gratuite ( am ridicat chiar acum 3 zile )
Mugur, farmacia Marinetti, Dr. taberei.. nu departe de Sensi, in directia spre centrul bucurestiului la parterul blocurilor de tip M, inspre cofetaria INDIANA, da retete gratuite/compensate. Am luat noi.. ieri, parca.
Cu respect,
Florin
Si eu am luat o reteta vineri ,in Drumul Taberei, de la farmacia Dana Farm, in zona Drumetul, aproape de Nufarul.