a fost sau nu oare ovulatie?
Raspunsuri - Pagina 3
Oana_B spune:
Fetele, vin si eu cu o nedumerire: este posibil ca ziua ovulatiei sa se schimbe in fiecare luna???? Stiam ca in ani organismul se modifica si exista posibilitatea ca ziua ovulatiei sa se modifice, da' nici asa de la o luna la alta, nu? Monitorul asta se joaca cu nervii mei, luna trecuta a inceput sa-mi arate "high" in ziua 12, in 13 mi-a dat un "peak" si luna asta a inceput sa arate high" in ziua 10 si de atunci tot astept. Nu mai zic de temperaturi mici, la asta mai inteleg ca poate sunt obosita, am si dormit cate 4-5 ore pe noapte (norma mea e 7-8) da' ce se intampla acolo inauntru nu pot sa inteleg.
Oana_B
laura miu spune:
...mai fetelor nu m-ati lamurit si pe mine, ce Dumnezeu, deci dupa ce creste temperatura si toate bune, cat o tine asa crescuta..
ptr ca eu am avut pana in ziua 11-12 scazuta si apoi a crescut brusc si acum o tin tot asa 37.1-37.2- chiar 37.3..deci este bine sau ar trebuie sa scada intr-o anumita zi..
va rog sa nu ma lasati asa nedumerita, fie-va mila
pupici
laura
Tia spune:
OanaB,
eu mi-am monitorizat temperatura vreo 5-6 luni consecutive si ovulatia nu prea a fost in aceeasi zi: ba in 14, ba 16, ba 15... si ciclul varia intre 28 si 30 de zile. eu zic ca nu e un motiv de ingrijorare. s-ar putea ca monitorul acela sa fie de partea ta
Laura,
daca temperatura a crescut si a ramas acolo e bine, asa si trebuie sa fie. daca scade intre timp atunci ai o problema hormonala.. cu o 1-2 zile inaintea venirii menstruatiei trebuie sa scada (dar mie mi s-a intamplat sa vina rushii si fara ca temperatura sa scada). daca depaseste 16 zile la nivelul acela inalt.. m-as gandi la un test de sarcina
pupici si sa auzim de
crinuta spune:
Da Oana, esye foarte posibil ca daca ciclul nu este perfect regulat sa se schimbe ziua ovulatiei, insa nu schimbari considerabile. La mine au avut loc schimbari mari numai cand ma dereglasem, dar in reste erau destul de apropiate.
pupici
Crinuta
roxy spune:
o zi super buna la toata lumea.In dimineata asta temperatura mea era de 36,8 deci a revenit la loc ,acum sa vad iar maine,si in zilele ce vor urma ce si cum .Multumesc pentru lamuriri si daca nu e nimic luna asta ,luna viitoare merg la urmarire generala pe eco.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
laura miu spune:
Tia, iti multumesc frumos..sa te auda Dumnezeu si sa treaca mai mult de 16 zile cu temp ridicata si cu un test cu II liniute...nu mi-am pierdut speranta dar nici nu sunt ff optimista..
dar ma bucur ca este si la mine bine, cat de cat, cu temperatura asta..au trecut dea'bea 9 zile de cand este temp ridicata..eu am ciclul la 25 zile..deci in week-end trebuie sa soseasca domnii rushii..
multumesc din suflet
pupici
Tia spune:
si eu tot in week end ii astept... poate isi dau intalnire in alta parte, pe alt topic adica