Pikovit la 4 luni?

Pikovit la 4 luni? | Autor: elena_ltd

Link direct la acest mesaj

Va rugam sa ne dati un sfat sau parerile voastre. Am fost cu baietelul meu de 4 luni la controlul obisnuit si la vaccin. Totul e ok, are 6,9 kg si 62 cm. Mananca bine, se dezvolta bine, medicul il lauda. Ne-a recomandat Fer-sol pana la varsta de 1 an si Pikovit o cura. (contine vitamina D3, C, B1, B2, B6, B12, PP, D-pantenol) Acuma, dilema noastra ca parinti este in legatura cu Pikovitul asta. In general se recomanda copiiilor peste 1 an. Administrarea lui la copiii sub 1 an este trecuta la precautii si numai sub supravegherea medicului. Contine zahar (3 g la o lingurita de sirop) si benzoat de sodiu, care poate sa irite usor tegumentele, ochii si mucoasele.
S-ar putea sa par exagerata, de fapt chiar sa si fiu, dar as vrea sa stiu daca voi ati dat sau ati da asa ceva bebelusilor vostri. Astept parerile voastre!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu stiu nimic despre Pikovit, dar eu i-am dat copilului meu la sfatul pediatrului, Sana-Sol polivitamine, care nu continea zahar. Este placut la gust, face pofta de mancare si ajuta si la digestie. Oricum nu-i da pana nu intrebi pediatrul
Sa-ti traiasca puiul si sa auzim de bine!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

eu am dat fetitei mele pana sa impo,.ineasca un an pentru ca nu manca mai nimic. nu cred ca e cazul la voi. poti sa nu-i dai daca crezi ca copilul a crescut inlimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Draga Elena,
Pediatrul ti-a dat polivitaminele ptr. stimulare imunitara.In perioada iernii organismul copiilor pierde din vitamine.
Daca te hotarasti sa-i dai Pikovit, ai grija sa-i scazi cantitatea de vit.D pe care i-o dai suplimentar(daca nu aveti probleme cu calcemia).Noi la 4 luni am folosit Sana-Sol.Se zice ca-i mai bun ptr.varsta asta.
Toate cele bune!
July si bb.Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa trecem si noi pe Sana-Sol, ca prea ma streseaza zaharul ala din Pikovit. Multumim inca o data.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Eu i-am dat baiatului pikovit dupa varsta de un an la recomandarea medicului.

gabi

Mergi la inceput