Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Mei fetelor daca aveti timp luminati-ma si pe mine cu Montignacul asta ca nu am reusit sa umblu dupa carte ca am avut o gramada de ramat prin casa.iaca si intrebari
:
1.daca pap caracatita si scoici scurse de ulei of course se pune sorici sau nu pe fund?
2.fistic estem voie ca ma tavalesc daca nu?
3Pot combina ciorba de varza cu montignac?
4.masline estem voie idem 2?
si da e numai a 2 a zi si m-am spurcat la ciocolata intr-nu moment de frenezie dar dupa ora 6 nu am mai bagat nimic drept pedeapsa doar ciorba de varza .
Nu stiu cum va ingrasati voi dar eu daca sunt botoasa sau bucuroasa primul imbold e sa devastez frigiderul... si apoi sunt prea doamna sa imi var degetele pe gat cum fac diverse cucoane bine prin filme.

Eu am 64kg la 1,73 adica aproape de ideal dar mai trebuie 2-3 kg jos ca pe la 60 eram tare bine si nu ma mai simteam vinovata pentru un pic de ciocolata plus ca e mai ieftin sa slabesc decat sa cumpar alte haine.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Fetelor , cum e cu Montignacul asta?Dati si voi niste ixempli!Ca glucide si lipide e pentru destepti.Dar pentru unii "prosti si ocupati care munceste in casuta arestati" , e greu de cautat
Lasand gluma la o parte eu intreb:mamaliga cu branza se poate ?sau ingrasa.

Oricum va astept cu explicatii si sugestii din experientele voastre.Ca experienta e mai ceva ca teoria.Va pup pe toate si siluetele de vis sa apara cat mai repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Fetelor

Am sa incerc sa va lamuresc cat de cat, desi nu ar fi rau sa cititi partea 6 din "Cum slabim".In plus exista "La Bucatarie" un subiect cu retete Montignac.

So..Flavia:
1. peste si fructe de mare poti manca linistita.Atentie insa la cantitatea de ulei.Daca le pregatesti singura foloseste ulei de masline.
2.fistic nu stiu ce sa spun.Alune(gen alune de padure..deci fara sare sau ulei) si nuci poti manca dar moderat.
3.cu ciorba de varza nu stiu ce sa-ti spun.daca iti place o poti manca pe post de supa de legume in regimul Montignac.
4.Masline ai voie dar iarasi moderat.

Toni ma tem ca am sa te dezamagesc.Porumb nu ai voie in faza 1 din regim.Si malaiul (din asta se face mamaliga nu? ) e faina de porumb.So..nici o sansa.

Sper ca am mai facut putin lumina.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
Hai ca dau si io o mana de ajutor. Deci:
Glucide- cereale( nu orez), legume( nu morcov, cartofi, sfecla), fructe( nu banane)
Lipide- grasimi( ulei, maioneza, margarina),carne de orice fel, branzeturi.

Deci puteti manca linistite la o masa fritura cu legume, branzeturi, supa de legume( mai putin cele interzise) sau supa/ ciorba de carne.
NICIODATA fructe ca desert, numai pe stomacul gol dimineata sau dupa minim 4 ore dupa o masa cu lipide.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Androix

Ruxandra, vreau sa-ti spun ca eu in locul tau as incerca macar o bucatica de tort asa subtirica. Am observat ca la mine dau rezultate mai bune solutiile care nu impun restrictii absolute si definitive. Adica: m-am lasat de fumat in feb.2003 dar o data pe luna sau chiar mai mult cand ma vad cu prietenii tot ma mai prostesc cu cate o tigare. Dar NUMAI UNA! Asta pentru ca asa mi-am promis eu mie! Tot din acest motiv aseara cu mult inainte de a ma culca m-am tratat cu o bucatica de ciocolata. Dar NUMAI UNA! Asta pentru ca sa rezist psihic si sa tin regimul in continuare. Altfel imi este mult mai usor sa-mi bag picioarele si sa zic eeeee, aia nu, aia nu pai ce pana mea, o viata are omu'! Asa ca eu zic sa faci cum crezi tu ca iti este tie mai bine. Eu una sunt foarte frustrata daca imi interzic total ceva si asta este compromisul la care am ajuns eu. Asa ca iti doresc sa te tii tare pe pozitii dar daca nu si nu asta e, dar sa nu renunti la regim!
Gindindu-ma la tortul tau

Bafta multa,
Andreea

Sper ca nu v-ati suparat pe mine pentru mesajul meu, mai ales tu Ruxandra. Se pare ca am multe de invatat de la voi. Va felicit pentru vointa voastra!
Acum sa va povestesc cite ceva despre realizarile mele in lupta cu slaninuta: Nu ! inca nu mi-am cumparat cintar , INSA am reusit sa intru in blugii de asta vara si imi sunt chiar largi asta dupa ce - in toamna cind i-am abandonat si mi-am cumparat alta pereche - pur si simplu plezneau pe mine!
Apropos de montignac vreau sa va spun ca eu maninc asa: Fructe dimineata pe stomacul gol, de preferinta in pat, NU BANANE. Peste 30 minute 1-2 oua fierte tari si ceva mezel slab (sunca sau alceva) FARA PIINE. Sau alt tip de mic dejun 4 linguri de fulgi de ovaz la care adaug o lingura de stafide cu lapte degresat. Stiu ca stafidele au fructoza si ar trebui excluse din aceasta combinatie dar fulgii de ovaz au un gust destul de rau si asta e tot ce pot face ca sa-i maninc. Apoi la prinz daca dimineata am mincat cereale bag un mar sau o gutuie. Daca am mincat carne trec peste. Iar ca fel principal: tocanita de pui (piept de pui prajit in ulei de masline si apoi inabusit in vin alb sec + ceapa, ardei, patrunjel = reteta luata din cartea lui montignac) + o felie de brinza telemea de oaie, fara piine, sau alt fel principal pe baza de carne si legume cu brinza sau cascaval. Si seara cam tot acelasi lucru de la prinz sau ceva mai usor cum ar fi un iaurt.
Regula de baza in Faza 1 este sa nu te atingi sub nici o forma de : zahar, orez, cartofi, faina si trebuie evitata cafeaua: de preferinta decofeinizata sau ff slaba. Aici nu pot, caci nu functionez fara cafea, dar nu e nici tare-tare nici apa chioara.
Eu cam asa interpretez invataturile lui montignac si pina acum vad ca dau rezultate ceea ce ma face sa merg mai departe!

Va doresc sa aveti spor in tot ce v-ati propus!
Pupici
Andreea

PS- Maine sper sa nu uit cartea lui montignac acasa si daca nu mi-o ia altcineva inainte am sa postez miine anexele cu alimente permise si alte lucruri care mi s-or mai parea mie importante.

Mergi la inceput

Bravo Andreea

Felicitari pentru blugi .
Ai vazut ce bine functioneaza Montignacul asta???Papi si slabesti.

Spor la subtiat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monica, multumesc mult de tot!
Mai asteptam fete cu rezultate bune dupa orice metoda! By the way, Scarmanus, Darael: unde sunteti fetelor ca nu ati mai scris de mult?

Pupici
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vai, cum sa ma supar Androix! Numai ca eu sunt exact opusul tau: daca iau o bucatica mai iau una dupa aia....si tot asa. Mai bine nu dau frau liber ispitei...
V-am pupat, s-aveti spor.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Iu-hu! Aici, aici! . Eu am avut o perioada nasoala, psihologic vorbind, asa ca am ramas la lupta cu al 9-lea. Al naibii cantar, ma, numa' nu se duce in jos! A inceput sa se miste mai bine de cateva zile, descurajata nu sunt insa. Mai am 6 de dat jos pe urma sa vad daca-mi place cum arat. Ce e mai important pentru mine este ca, asa cum v-am mai spus, nu mi-am fixat un termen limita. Imi doresc totusi ca pana la ziua mea, in martie, sa fiu o alta femeie!. Din inauarie vreau sa ma duc si la sala, sa ma sculptez o tira, ca aici cand vine vara apai vine, nu gluma, si m-am saturat sa mi se tot frece picioarele unul de celalalt (sunteti familiarizate cu fenomenul, nu?). Merge bine dar incet, cam asa as putea concluziona. Dar macar e un indiciu ca o sa se si puna incet inapoi (Doamne, pazeste, ce spusai!). Monicaa, esti o invingatoare oricat ai mai da jos de aici inainte. 10 kilograme de grasime pura data jos e deja mare lucru, cine nu ma crede sa care vreo 10 kile de faina sa vada. Propun sa facem o arhiva foto a furumitelor in lupta cu kilele, un fel de before si after, ce ziceti?
Aaa, despre Montignacul asta, am tot citit si eu ce ati mai scris, dara nu stiu cum sa va spun, fara paine si alte derivate in faza intai? Deloc? E balast pretios in paine, nemaizicanand nimic de senzatia de satietate pe care ti-o da pe termen lung. Eu mananc cate o felie la fiecare masa si tot slabesc.
Bon, va las, va citesc si va sustin in continuare si cand bat 10 sun goarna!!

Va pup, frumoaselor!

scarmanus

Mergi la inceput

Buna Fetelor

Scarmanus..gand la gand cu bucurie...ca eu tot cam prin martie as vrea sa fiu iar frumoasa frumoasa(tot de ziua mea).
Azi m-am dat in stamba.Am fost la vanatoare de desuuri si sa fiu a naibi daca nu incep sa stea pe mine cum trebuie.
M-am probat de l-am innebunit pe barbatu mieu si sunt foarte incantata.Normal ca nu-mi cumpar nimic (ca apoi o sa-mi fie mari, nu!?) dar ma incanta sa vad cu schimb masura la haine.
Ideea cu pozele e foarte buna.Eu am zis ca perechea de blugi pe care o purtam acum 7 saptamani o pun in rama ....sa nu uit de unde am plecat.
Balast avem si noi din müsli si cred ca e suficient.Plus ca eu aici gasesc si paste neprelucrate si pap si din alea.

Pupici multi.

Mergi la inceput