Revelion in Cluj sau imprejurimi

Revelion in Cluj sau imprejurimi | Autor: lilie

Link direct la acest mesaj

Dragi membre
pentru ca sunt noua in Cluj (din sept 2003) si pentru ca pe 31 voi lucra as dori sa ma ajutati cu niste informatii vis a vis de ceva locuri unde as putea merge de Revelion. Nu pot pleca foarte departe pentru ca lucrez in 31, si ma gandeam sa petrecem in Oras la vreun club/restaurant sau prin imprejurimi dar maxim pana la Sibiu (ca si diostanta de ex) ca sa avem timp sa ajungem.
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experientele voastre anterioare cu privire la un Revelion in Cluj.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Lilie, eu sunt din Cluj-N. Daca vrei sa mergi la un restaurant ti-as recomanda restaurantul Bucium sau cel de la Hotel Sport(nu am fost eu personal dar au fost anul trecut nasii nostrii si parintii mei). Mai tentant pentru mine este undeva in imprejurimile Clujului. De exemplu a-ti putea inchiria o cabana la Baisoara, Belis sau Valea Ierii.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

si eu fac revelionul acasa .. si chiar nu stiu unde sa merg!
mai vine cineva in cluj??
fetelor din cluj daca iesiti la vre un restaurant... nu ne rezervati si noua?
unde mergeti???
doamne ar fi fain sa facem rev impreuna!!

Da-ti-mi de stire!!!

Multuumim mult!!!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Si eu sunt din cluj asa cä pot sä itzi recomand un restaurant exceptzional Hotel Rimini , (au avut investitzii de 1 milion de dolari sua) personal calificat ireprosabil si el se aflä în cartierul Zorilor !
Acolo meritä sä faci revelioane !
Dacä vä întâlnizi si facetzi revelionul împreunä io vä zic depe acum la totzi deodatä LA MULTZI ANI acä nu vä spun La Multzi Ani pe rând :)
În alt loc ar mai fi la bäisoara , stâna de vale, lesu ursului !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Dragelor,de vreo 5 ani am stat de rev acasa.Dupa faculta au plecat care incotro si adio prieteni cu care sa petreci si pe care sa-i intereseze barfa despre bebei.Asa ca mi-ar place sa merg pe undeva dar numai eu cu barbatul........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut!
Locuiesc in Cluj de cativa ani asa ca restaurante bune va pot spune cateva. Unul ar fi Hubertus... daca doriti un restaurant stilat. E si cam scump, dar...mancarea, servirea..ceva deosebit.

Apoi ar fi Matei Corvin si Escorial. Nu stiu sa va spun ce oferte au pentru revelion, dar sunt restaurante foarte bune.

Cineva spunea de Hotel Sportul. E intr-adevar foarte bun, acolo am facut nunta si am fost foarte multumiti.Mancare buna, servirea exceptionala. La capitolul hoteluri/restaurant ar mai fi Continental(am avut banchetul acolo). Din nou mancare buna, servirea insa nu e chiar cea mai buna.

Restaurant cu specific romanesc:Roata.Mancare buna, atmosfera intima(e restaurant mai mic), au separeuri.Doar pentru iubitorii de folclor.

Cam atat stiu eu.
Dana.

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Eu parca nu as face rev-ul la restaurant....sa mananc toata seara , ar fi de preferat o atmosfera mai intima, o cabana undeva desi cred ca s-au inchiriat toate din timp, mai vedem poate totusi "pica" ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilie spune:

Dragelor
multumesc foarte mult pentru informatii si raspunsuri. Se pare ca am gasit ceva pe placul nostru si anume la Poiana Horea la o vila a unei doamne care a stat ceva ani in Germania. am fost acolo chiar azi sa vad vila si zona si intr-adevar este ceva de vis....Conditii excelente si peisajul de exceptie. de acolo vii dupa 4 zile cu bateriile incarcate, sigur..asta ar fi planul A, si daca nu iese (in cazul in care nu reusim sa ne coordonam toti) planul B ar fi la un restaurant in Cluj (o sa ma interesez la cele enumerate de voi).
Multumesc inca o data
Toate cele bune

Mergi la inceput