Stiti un tratament pentru reglarea ciclului?

Stiti un tratament pentru reglarea ciclului? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Niciodata nu mi-a venit ciclul la 28 de zile dar macar imi venea intre 30-35 de zile. In ultima perioada insa imi vine la 2 luni. Mi-am facut teste de testosteron si prolactina si au iesit bune. Doctorita mi-a spus ca pt a-mi regla ciclul trebuie sa iau anticonceptionale. Dar eu vreau un .
Stiti vreun tratament?

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Lulu, eu zic sa nu-ti faci prea mari griji in privinta asta. Eu cel putin, inainte de a o avea pe Andreea imi venea ciclu la 28-35 zile, iar uneori mi-a venit si la 42 de zile. In schimb dupa ce am nascut imi vine fix la 28 de zile, deci tratamentul e un , cel putin asta a fost in cazul meu.

Alina si Andreea cea nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Poti vedea tratamentul Liviei de pe pagina principala:Forta naturii parca se cheama.Eu l-am luat 1 luna juamtate dar pt mine nu a fost bun pt ca retineam lichide si am renuntat.Acum iau doar Kamaiany.Pe el scrie ac regleaza ciclul.Mie imi vine la 32 de zile.Dr spun ca nu e bine pt ca trebuie sa vina laa 28 de zile.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu este adevarat ca daca nu ai ciclu de 28 de zile nu este bine. Ba este foarte bine. Important este sa ai ovulatie, indiferent ince zi. Si asta o demonstreaza graficele de pe fertility friend. Chiar azi dimineata le-am studiat pe cele de le pregnancy, si la foarte multe ovulatia a avut loc foarte tarziu. Asa ca ce zic medicii nu corespunde cu realitatea.
De asemenea cunosc cazuri de femei cu ciclu de 28 de zile, dar care ori nu au ramas insarcinate, ori au reusit dupa ani de chin.
Nu trebuie sa generalizam. Gabi, daca tu ai ciclu de 32 de zile, dar ai ovulatie, e ok. Nu ai de ce sa iti faci griji.

In ceea ce priveste tratament pt reglarea ciclului, eu ti-as recomanda in primul rand ceai de codita soricelului, cretisoara, galbenele, urzica moarta.
Vezi ca am postat eu tot aici la " Asteptand un ingeras.." un subiect intitulat" Tratamentele calugarului Mihai Neamtu. "
Eu as spune sa faci si baile de plante. Toate ajuta.
Si mananca mult grau incoltit.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lulu draga mea,
Si eu am pus de nenumarate ori aceasta intrebare doctorilor si intr-un final mi s-a spus ca mi se va regla dupa ce voi avea un bb (inca nu stiu daca au avut dreptate...nu am inca un bb).
Am incercat si cu anticonceptionale, dar la mine nu au avut efect in sensul ca 2-3 luni era totul ca la carte iar apoi nu mai imi venea iar cate 2 luni. Asta depinde si de fiecare organism in parte.
Asa cum ti-au spus si fetele....important este sa ai ovulatie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E foarte bine si ciclul cuprins intre 28-35 de zile, important e sa ai menstruatie in fiecare luna si mai ales sa ai ovulatie. Daca ai ovulatie treci la treaba si lasa ciclul sa fie de cate zile vrea el,pana in 35 ..ca nu asta e important!

AniS

Mergi la inceput