Dragi administratori ai site-ului DC ,
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru ceea ce ati facut.Am gasit aici prieteni , informatii , o lume virtuala minunata cu care abia astept sa ma intalnesc !
Am observat ca ori de cate ori raspundeam intr-un subiect imi aparea un numar in plus la numarul de mesaje trimise.De catva timp am ramas tot la 40 , cu toate ca am raspuns la mai multe subiecte , chiar am postat si eu unele.Ma gandeam ca voi capata si eu o "steluta".
De aceea va rog sa-mi explicati cum pot capata aceste "stimulente " , "distinctii " , nu de alta dar cred ca m-am molipsit de la fetita mea de 6 ani care urmareste asemenea chestii.
Va multumesc mult !
Daca ai raspuns la Zona Artelor, Felicitari (si cred ca mai sunt cateva sectiuni dar nu stiu sigur), acolo nu se contorizeaza mesajele.
Oana_B
BUNA ZIUA!AM SI NISTE NELAMURIRI:CUM SE ACORDA STELUTELE,CUM SA PROCEDEZ SA AM SI EU STEGULET,SUB NUME?
CU MULTUMIRI,ANTICIPATE
Stelutele o sa inceapa sa apara pe masura ce scrii mesaje. Ca sa apara steguletul tre' sa completezi tara la profilul personal.
Oana_B
Dupa ce ai completat ai apasat pe "inapoi la forum" sau pe "trimite"? Pe "trimite" trebuie sa clicai.
Oana_B