Sunt indignat!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si daca vorbim frumos despre barbati, ne spui ce-a grait Zaratustra?

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nietzsche spune:

Dragele mele compatrioate
Ma bucur ca subiectul pe care l-am postat a starnit atata zarva. Am fost acuzat ca dupa ce am postat subiectul m-am ascuns in gaura mea de "sobolan".
O sa va raspund punctual:
1. Nu sunt nou venit pe site ci doar inscris nou avand in vedere faptul ca iubita mea sotie , poate citeste si ea , este membru de mai mult de un an.Nu va spun cine , "persoana importanta".
2. Nu generalizez ci emit o parere cu caracter general.Prietenii stiu de ce!
3. Daca vreti sa fiti mangaiate pe cap si nu vreti sa auziti si alte pareri decat cele care concorda cu viziunea voastra despre lume spuneti-mi pe sleau si ma retrag.
4. In privinta Cameliei, nu ca as avea ceva cu ea, chiar imi e simpatica desi nu inteleg deloc germana, Zaratustra se scrie Zarathustra.
5. Apropos , tineti-mi pumnii pentru ca saptamana viitoare ma duc sa-mi fac spermograma
6. si ultimul punct dar nu cel mai lipsit de importanta sa stiti ca fac parte din acel 1 la un miliard de barbati.

E, ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

N-am inteles exact legatura dintre Zarathustra si spermograma, dar sa dea Dumnezeu sa-ti fie vioi, na, ce sa mai zic???...

Si, a propos, "apropos" se scrie "a propos", din cite stiu eu...

Numa' bine la toata lumea!!!
Catalina

P.S. Cam dijaba ne zici ca esti unu' la un miliard daca nu ne spui si cum sint ailalti 999999999 - sper ca am pus destui de 9!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by Nietzsche

4. In privinta Cameliei, nu ca as avea ceva cu ea, chiar imi e simpatica desi nu inteleg deloc germana, Zaratustra se scrie Zarathustra.

Nihilism

sorry ca nu-ti place cum am scris.Chiar am stat sa ma gadesc daca sa scriu cu h sau fara h .Eu am intalnit scris in ambele feluri.Chiar si pe-aici, in tara lui Nietzsche.Dar fie Zarathustra daca vrei tu.Tot nu ne-ai spus ce-a grait!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Pai n-am rezolvat nimic deoarece el crede in continuare ca practicam sportul:aruncarea cu noroi in BARBATI de placere.
Da' las,sa-ti fie vioi precum ti-i doresti si sa fii sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Ja, Ja.. si mie place sportul asta, aruncarea cu noroi, dar la dublu feminin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nihil, eu una cred ca am plictisit saitu' cu laudele la adresa lu' barbatu-meu, dar fara sa generalizez, am cunoscut si eu cativa...destui..care corespund exact descrierii din mesajul tau.... si pe de alta parte, nu am prea vazut pe aici multe mesaje postate de barbati in care sa-si ridice in slavi femeile, si nu m-am mai indignat...am preferat, in schimb, sa le aud criticile, caci oricand am de invatat din ele...poate e ceva ce sotului meu nu-i convine, si ii e jena sa-mi spuna, dar daca eu imi constientizez defectul poate il remediez...daca vreau....
Si ca sa continuam despicarea firului in x-shpe, aici lumea isi posteaza in general problemele, caci pe acelea tre sa le rezolve, nu bucuriile...cum ar suna:" ce sa ma fac eu, mi-a adus barbatu-meu flori, vaaaaai, cum ma descurc, dati-mi un sfat?"

Nihil sine deo,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Facem apel la sotie, pentru a-l lauda pe domnul, in public.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Of, ce suprat esti!
Pe mine ma bufnit rasul cand am citit primul tau mesaj. Sincer. Mi-am imaginat un baietel tare suparat, imbujorat, "indignat". Stiu ca tocami ti-am ranit amorul propriu cand te-am facut baietel, dar sincer, asa ai reactionat.
Nu mai fi suparat. Sunt femei si femei. Ca si barbati de altfel. Eu am cel mai cel sot din lumea asta, dar pana si el are momentel lui proaste, de numa' numa'. Si eu am momente de-i vine lui sa ma fac avion (o vad in ochii lui). Dar toata lumea le are. Asta este natura umana (sanatoasa). Daca nu ar exista aceste variatiuni, ne-am plictisi, am cauta altceva, am sfarsii la balamuc, probabil.
Succes la spermograma. Succes si sotiei la analize.
Conform nick-ului, ar trebui sa stii si tu ca nu trebuie sa reactionezi la nervi si suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Si soata cate nikuri are?
Daca nu am nimic bun de zis mai bine nu spun nik.
Aaaa...fariseii-tradatori erau berbanti daca nu ma inseala memoria.
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput