Doctor ortoped pediatru-recomandare

Doctor ortoped pediatru-recomandare | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Salutare, dragi mamici. Am si eu o rugaminte. Imi poate recomanda cineva un medic ortoped pediatru bun? Baietelul meu are sase degetele (am scris pe forum) la piciorul stang si vreau sa iau trimitere de la medicul de familie pentru spitalul Grigore Alexandrescu, dar ma gandeam sa ma informez mai dinainte, cine stie la cine ma trimite. Am citit undeva de dr. Jianu. Poate imi da cineva mai multe detalii. De asemenea, ce mai stiti despre astfel de probleme, cum se rezolva si cat de repede, v-as fi recunoscatoare pentru orice sugestie.
Pupici si multe multumiri
Rodica si BB Matei

teresa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Pe mandarinuta mea a ajutat-o foarte mult Dr. Albert Stanciu de LA Gr.Alexandrescu.
Am mai spus si cu alte ocazii mandarina a avut la inceput tal-valgus si pediatra ne-a trimis la o doctorita care a zis ca e musai sa o punem in aparat gipsat. Taticul ei a turbat cand a auzit de asa ceva mai ales ca auzise povestea unei cunostinte pe al carei copil l-a tot pus in ghetute gipsate, s-au sudat oasele gresit, i-au fracturat doctorii oasele,iar l-au pus in ghetute...o intreaga drama pana au ajuns la acest doctor care l-a examinat si a spus ca nu era nevoie de ghetute gipsate, se putea corecta prin kinetoterapie.
Asa am ajuns si noi la Dr. Stanciu. Am urmat acelasi regim, kinetoterapie. Dupa vreo doua luni ne-am dus la radiografie deoarece exista riscul displaziei de sold. De ce ne-am temut, nu am scapat. Soldul mandarinutei nu era luxat dar exista riscul sa se luxeze deoarece femurul nu se forma corect in articulatia soldului. A trebuit sa poarte mandarinuta doua luni Ham Pawlick. La ultima radiografie dr. a zis ca soldul arata perfect.
Am iesit cu bine din aceste probleme, folosind mijloacele cel mai putin traumatizante pentru copil.
Pupici si multa sanatate,
nadina si carina-mandarina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Dr.Burnei de la Budimex si mai sunt si altii OK acolo.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Noi am fost la dr. Jianu Mihai, la Medicover (dar stiu ca este si la Grigore Alexandrescu). Este un domn foarte dragut si aabil si mi s-a parut un mare profesionist. La noi este un fleac, dar am o colega care si-a operat fata pe coloana la dr. Jianu si operatia a fost un succes, ei fiind foarte multumiti de dr. Jianu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Da, si noua ne-a placut de Dr. Jianu.Il gasesti la Medicover si la Grigore Alexandrescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Jianu Mihai si noi...la Medicover...a fost foarte dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra spune:

Draga meas,
Si noi am avut exact aceeasi problema, tot la stgul, operata cu succes de dr. Alexandru Ulici, pe care il recomand, la sp. Gr. Alexandrescu. Dar conditiile din spital sunt cumplite si noi nu am stat peste noapte, ne-a internat dar am mers cu bb acasa si am venit dim. devreme si a intrat la oparatie. Scrie-mi neaparat pe PM ca sa-ti dau toate detaliile, sa nu patesti ca mine cu bb, ca al meu a sat nemancat 12 ore din prostia unei asistente.

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by mada taba

Dr.Burnei de la Budimex si mai sunt si altii OK acolo.

Madalina

mt

Subscriu.

Toate bune!

Mergi la inceput