Milumil nu ne place.....cu ce inlocuim?
![](images/user_woman.png)
Sara(4luni)nu se satura cu sanul.Am incercat complectare cu milumil dar cand ii simte gustul il scuipa.
maninca inca si noaptea de vreo 3-4 ori.
Cu ce as putea incerca in afara de lapte praf?
Corina
Raspunsuri
denissa spune:
Nu cred ca e recomandat sa-i dai altfel de lapte in afara de cel special pentru copii. Si noi am avut probleme cu Radu (acum 1 an si 5 luni)dar in timp s-a obisnuit. BAFTA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuliana_2002 spune:
Buna!
Nu am incercat pentru ca Claudiu a mancat exclusiv de la mami cat a vrut pana la 7 luni, dar avem cunostinte care au papat lapte de vaca diluat cu ceai, dozajul il gasesti in orice carte de pediatrie, de regula e 1:1, insa sfatuieste-te si cu pediatrul.
Bafta si pofta mare!
Iuliana si Claudiu 1 an si 3 luni
Flower spune:
Draga Corina ,
Poate ar fi bine sa vorbesti cu medicul pentru a-ti recomanda o alta marca de lapte. Vladutz a baut de la 2 luni jumate' ( ca atata am avut eu lapte ) Nan cu fier. Lui i-a priit chiar foarte bine , mai ales ca - virgula - cu Fe sta destul de prost , avand in vedere ca a 'iesit' din mine.
Doctorita noastra pediatra ne-a zis ca marca Nan ( de la Nestle ) e foarte apreciata si in strainatate si ca ultimele studii au aratat ca se apropie cel mai mult de formula laptelui de san. Iar doctorita de familie a spus ca NAN-ul e mai bun decat Milumil-ul , copii hraniti cu Milumil 'ingrasandu/se' la 'suprafata'. E parerea lor de medici , dar bineinteles nu e o regula generala ca toti sa gandeasca la fel , iar eu v-am impartasit din experienta , fara a dori sa spun ca asa trebuie sa procedati si voi...E doar o idee. Intreaba-ti si tu medicul despre Nan si-ti va spune parerea lui.
In ceea ce priveste laptele de vaca ( diluat sau nu cu ceai ) e recomandat dupa 1 an sau cel mai devreme la 9 luni , in nici un caz atat de devreme. La 4 luni poti incepe diversificarea alimentelor , tot indrumata de medic. Atentie insa , carnea se introduce in meniul bebeilor la 6 luni.
Numai bine !
Bobita spune:
incearca NAN
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
Irinabr spune:
Nici baiatul meu nu a vrut Milumil. El a mancat Similac. Pe aici este preferat in raport cu celelalte firme.
Dar daca ai san mai bine te mai chinui si nu ii da lapte praf. Sa nu renunte la san. E singura sursa din care i-a si isi formeaza anticorpi. Alfel ai sa vezi ce imunitate scazuta o sa aiba.
O mamica care nu a avut lapte pentru puiul ei.
Mironna spune:
Andrada mea a papat de la 2 luni jumate Nan, iar acum la 8 luni tot Nan papa, e foarte bun.
Mirona si BB Andrada
Ortansa spune:
Si eu votez pt Nan-este f. bun-acum este imbunatatit si cu "bifidus" si copilul nu o sa aiba probl cu constipatia deloc.
Pupici.
Ortansa-deX mamica
corinaelena spune:
multumesc pt sfaturi,dar am fost azi la dr. si a cantarit-o,si surpriza: a pus 200g intr-o saptamina.Dr. a spus sa continui asa pt ca ii merge bine doar ca s-a obisnuit sa manince f. des,si ca asta e bioritmul ei.
Oricum multumescpt.sfaturi si o sa le i-au mai incolo in considerare pt.ca deocamdata nu e nevoie.
CORINA
mihnuta spune:
NEPOTELUL MEU A TREBUIT SA FIE INTARCAT LA 3 LUNI SI A REFUZAT ABSOLUT TOT LAPTELE PRAF EXISTENT. ASA CA A FOST TRECUT PE LAPTE DE VACA. SE FIERBE 10 MINUTE, I SE IA GRASIMEA SI SE DA ASTFEL: PRIMA SAPTAMANA 3 SFERTURI CEAI, UN SFERT LAPTE, A DOUA SAPTAMANA JUMATATE CEAI, JUMATATE LAPTE S.A.M.D.
PE BAIETELUL MEU, LA 10 LUNI L-AM TRECUT DIRECT PE LAPTE DE VACA-SIMPLU, FARA CEAI. LA INCEPUT II PUNEAM SI FAINA DE OREZ, SA FIE MAI HRANITOR, DAR AM OBSERVAT CA-I PLACE SIMPLU. ACUM, LA APROAPE UN AN IMI BEA CAM UN LITRU PE ZI.
SANATATE
Dana_ spune:
Sunt de acord cu tine Mihnuta.
Draga Corina daca nu reusesti nici cu Nan sau alte tipuri atunci sa-l treci pe lapte de vaca.
Bebele meu are 9 luni jumate si ii dau atat lapte praf cat si de vaca(Cedra de la Napolact)
Dana&bb Andy