Ajutati-ma sa aleg un cadou potrivit, va rog!

Ajutati-ma sa aleg un cadou potrivit, va rog! | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Maine,22 noiembrie sotul meu si cu mine implinim 6 ani de casatorie si 12 de convietuire...nu stiu ce sa-i fac cadou..

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

N-ai tatonat pana acum terenul? El ce si-ar dori? Cred ca o noapte fierbinte, dupa atata abstinenta , v-ar prinde bine la amandoi. Eventual trimite-o la bunici pe Maria. Roxana, multa fericire va doresc si petrecere frumoasa. La multi ani!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna! Vin si eu cu o idee, de fapt am vazut la o prietena de a mea. Ei au primit la nunta lor un ceas de perete inscriptionat cu numele lor, data castoriei si niste inimoare. Chiar ieri am vorbit cu ea si i-am spus sa se intereseze cum l-au facut (am inteles ca la o tipografie, dar trebuie sa duci tu ceasul), sa-i pot face si eu cadou de Craciun sotului meu(vom avea de Craciun 2 luni si cateva zile de la casatorie), si nu mai am chef sa umblu dupa pulovere si parfumuri, m-am saturat eu de aceste vesnice cadouri,hihi
Succes si cand aflu amanunte iti spun.
Pupici, Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

roxana,

multa fericire si multi ani in doi!

noi am serbat 5 ani de casatorie in septembrie. nu prea stiu ce cadou sa-i faci, pentru ca la noi eu am fost cea care a primit cadoul, o superba bratara de aur alb... iti pot da o idee despre cum sa i-l dai - sotul mea mi-a facut niste biletele cu mici ghicitori al caror raspuns reprezenta indiciul pentru urmatorul loc in care era ascuns un alt biletel cu o alta ghicitoare. in sfarsit am gasit cadoul ascuns in ... cuptor (definit ca "este de marca, lumineaza dar este nefolosit"!)

cat despre idei de cadouri - poate un ceas super, o bijuterie masculina (bratara sau lantisor...), o masa la un restaurant fancy...

petrecere frumoasa

te pup
mada si mara (2 ani si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

WOW!La multi ,multi ani!
cred ca ai nimerit puctul sensibil Clau!Asa ca Roxana vei scapa ieftin si eventual tot tie ti-ai face un cadou.I-ati o,pune de o cina romantica si dupa !
si acum sa ne gandim si la ceva mai serios?HMMM,normal ceva simbolic.eu una visez de mult sa gasesc un set cu doua cescute de cafea foarte frumos(de exemplu am vazut unul in care cescutele erau doi porumbei-aveau si capac si suportul era facut ca si cum ar fi un cuib-au socrii mei asa ceva)!Ei in fiecare an in care sarbatoresc ziua casatoriei o incep cu bautul cafelei din acele cescute!Mi se pare romantic.iar setul va spun drept este superb.Din pacate nu am mai vazut nicaieri unul din ala dar sunt si alte modele dragute!era o idee..de fapt damblaua mea.Nu stiu daca e stralucita dar prima ,care a dat-o si clau cred ca este taman potrivita!
Pupici si petrecere frumoasa!!!!
Adina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana,
Inteleg ca stai in Bucuresti. Chiar azi am vazut la parterul magazinului Victoria un stand unde poti duce o poza cu voi si cei de acolo o pot face puzzle. Mie mi-a placut ideea! Tot acolo pot inscriptiona tricouri cu poza dusa detine sau personaliza cani.
Succes... si La multi ani!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi multi ani!!
Sotului meu ii place sa mergem la munte doar noi doi un week-end ca-n tinerete :)

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

La multi ani fericiti impreuna !
Din pacate acum este prea tarziu pentru sfaturi pe tema cadoului, dar trebuie sa fi observat la el ca isi doreste ceva de multa vreme... noi nu il cunoastem, asa ca poate fi orice: un ceas, un aparat foto, un mobil, calculator... Cativa de pe aici au venit cu idei foarte frumoase si interesante, o sa ne mai gandim si astilalti pentru data viitoare
Totusi cred ca Maria este cel mai frumos cadoul pe care il aveti impreuna ! Sa va traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

vroiam sa va multumesc pentru sugestii si sa va spun cum a fost pana la urma : i-am facut cadou urmatoarele, in aceasta ordine : o cearta, un portofel misto de piele si o ...a iesi tbine pana la urma
va multumesc pentru tot

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

o cearta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si la magazinul Unirea se pot face inscriptionari , pe diferite obiecte si lucruri, cani , tricouri etc..adica un tricou cu voi 2 de ex.

Dar eu as face altceva....mi-as lua o lenjerie foarte sexy (astea pe dedesubt)si niste tocuri cui si m-as imbraca si cu ceva foarte strigator de irezistibil, gen "atinge-ma" si as rezerva o masa la restaurantul care va place voua!Eventual iti faci si ceva deosebit la par..etc.

Asa ca bafta si sa ai inspiratie si LA MULTI ANI IMPREUNA!

AniS

Mergi la inceput