Super-Lia revine!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Toate povestirile tale au fost extraordinare! As spune ca daca s-ar face un film cu povestea vietii tale, mare succes ar mai avea!

Abia acum am 'descoperit' tot ce ai scris pana acum si de 3 ore nu m-am desprins de calculator, desi am inca o groaza de lucruri de facut.

Astept cu nerabdare si alte povestiri din partea ta!

SI sarcina usoara!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani lui Alexandru!!!!Dar stai asa..unde sunt pozele alea de care spuneai???Sa vedem mandretea de baiet

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine ai revenit! La multi ani baietelului tau, sa creasca mare si super... in toate, asa cum este mamica lui. Si sarcina usoara! Da' unde ziceai ca sint pozele acelea!?!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Multumesc pentru urari. Am pus poze si sper sa le fi pus bine... spuneti-mi daca a-ti reusit sa le vedeti.
Pupicuri.

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Lia, zi numai unde sunt pozele alea..ca eu nu le vad

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da, nici eu nu stiu unde sunt pozele ,Lia scoate-le la lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Lia, am intrat de mai multe ori, sperand ca poate intre timp au aparut si pozele, dar nimic!!! Tare sunt curioasa cum arata Alexandru!
Sa imi spui si mie cum sa fac ca sa le vad. Eventual un link. Mersi!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

si eu te-am vazut pe tine...dar pozele nu le-am vazut cu ingerasul tau.asteptam pozele...si povestile tale minunate.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=4072

nu stiu daca ce fac fac bine... incurcate sunt itele cu afisatul fotografiilor. Poate ma ajuta cineva. Deci daca ma duc in "Albumuri foto" ma duc ;a nickul meu , am acolo un "editeaza albumul lui super-lia" si vad fotografiile... e ceva ce trebuie sa mai fac si nu stiu eu???

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput