Si-a cumparat cineva...?

Si-a cumparat cineva...? | Autor: Maria

Link direct la acest mesaj

Salut! Si-a cumparat cineva cutite din acelea miraculoase la care le face reclama la Teleshoping? Sunt intradevar asa de grozave pe cum par? Merita sa dai atatia bani pe ele? Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Daca te referi la cutitele de titan, sunt cu adevarat bune, si eu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Povestiti-mi si mie ce fac acele cutii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Maria , eu era sa le comand, dar m-am indoit de calitatea lor.
Poate cineva care le-a cumparat sa ne spuna ce si cum cu ele!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Nu stiu despre cutite, dar o prietena de-a mea a comandat mai multe lucruri odata (acum 3-4 luni)pe care le-a dus imediat inapoi findca erau foarte slab calitative. Ce a constatat ea a fost ca : a trebuit sa stea la coada sa le dea inapoi, multi nemultumiti aspteptau sa-si recupereze banii.
Asa ca mai bine mergi si cumpara de la o firma acreditata in domeniul care te intereseaza

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by petra

La toti numai bine!

Draga Petra si eu am cazut in plasa ca si tine crezand ca e vorba de cutii, cand colo fetele vorbeau de cutite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si eu am luat plasa cu un produs luat pe neve, increzandu-ma in teleshopping... Este vorba despre tigaia cu doua fete (double pancake). Norocul meu ca am profitat de o oferta cu reducere la produsele lor, ca altfel o transformam in tigaie zburatoare si le-o detonam in cap.
Mi-e lene sa o duc inapoi, asa ca a ramas in cutia-ambalaj sa-mi decoreze bucataria.
Este mica, dintr-un aluminiu care pare toxic si nefinisat... Nu stiu cum mi-au creeat o iluzie optica si la tv mi se parea o gaselnita. Nu mi se intampla des, dar astia au reusit sa ma fraiereasca. Sa nu mai spuneti la nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

quote:
Originally posted by iuliacm

quote:
Originally posted by petra

La toti numai bine!

Draga Petra si eu am cazut in plasa ca si tine crezand ca e vorba de cutii, cand colo fetele vorbeau de cutite!

Pai ce sa faca, taie, ca orice cutit care se respecta !:)
Daca e vorba de cutitele din titan de care vorbea si babirusa, sint cu adevarat bune, taie foarte bine dar atentie la degete !

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu una nu am incredere. E adevarat ca nu am comandat niciodata prin teleshoping dar am luat din tot felul de chesti asemanatoare acestuia. Nu se merita sunt extraordinar de proaste calitativ

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si-au cumparat prietenii mei ABTRONIC si nu a fost bun de nimic. Mergi la un magazin si cumpara-ti de acolo. E parerea mea.

Luminita

Mergi la inceput