Si-a cumparat cineva...?
![](images/user_woman.png)
Salut! Si-a cumparat cineva cutite din acelea miraculoase la care le face reclama la Teleshoping? Sunt intradevar asa de grozave pe cum par? Merita sa dai atatia bani pe ele? Maria
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Maria , eu era sa le comand, dar m-am indoit de calitatea lor.
Poate cineva care le-a cumparat sa ne spuna ce si cum cu ele!
AniS
bebetica spune:
Nu stiu despre cutite, dar o prietena de-a mea a comandat mai multe lucruri odata (acum 3-4 luni)pe care le-a dus imediat inapoi findca erau foarte slab calitative. Ce a constatat ea a fost ca : a trebuit sa stea la coada sa le dea inapoi, multi nemultumiti aspteptau sa-si recupereze banii.
Asa ca mai bine mergi si cumpara de la o firma acreditata in domeniul care te intereseaza
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by petra
Povestiti-mi si mie ce fac acele cutii????
La toti numai bine!
Draga Petra si eu am cazut in plasa ca si tine crezand ca e vorba de cutii, cand colo fetele vorbeau de cutite!
Violeta spune:
Si eu am luat plasa cu un produs luat pe neve, increzandu-ma in teleshopping... Este vorba despre tigaia cu doua fete (double pancake). Norocul meu ca am profitat de o oferta cu reducere la produsele lor, ca altfel o transformam in tigaie zburatoare si le-o detonam in cap.
Mi-e lene sa o duc inapoi, asa ca a ramas in cutia-ambalaj sa-mi decoreze bucataria.
Este mica, dintr-un aluminiu care pare toxic si nefinisat... Nu stiu cum mi-au creeat o iluzie optica si la tv mi se parea o gaselnita. Nu mi se intampla des, dar astia au reusit sa ma fraiereasca. Sa nu mai spuneti la nimeni!
emoison spune:
quote:
Originally posted by iuliacmquote:
Originally posted by petra
Povestiti-mi si mie ce fac acele cutii????
La toti numai bine!
Draga Petra si eu am cazut in plasa ca si tine crezand ca e vorba de cutii, cand colo fetele vorbeau de cutite!
Pai ce sa faca, taie, ca orice cutit care se respecta !:)
Daca e vorba de cutitele din titan de care vorbea si babirusa, sint cu adevarat bune, taie foarte bine dar atentie la degete !
Cu bine,
Elena
canuta-om-sucit spune:
Eu una nu am incredere. E adevarat ca nu am comandat niciodata prin teleshoping dar am luat din tot felul de chesti asemanatoare acestuia. Nu se merita sunt extraordinar de proaste calitativ
aura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Si-au cumparat prietenii mei ABTRONIC si nu a fost bun de nimic. Mergi la un magazin si cumpara-ti de acolo. E parerea mea.
Luminita