Alecsia, eu am facut pentru monitorizare foliculara. Ti se introduce o sonda prin vagin cu ajutorul careia se pot vizualiza cu precizie ovarele, uterul, endometrul..
Fetelor la mine nu s-a vazut la ecografie.Aveam sarcina extrauterina in 6 saptamani si nu s-a vazut.Eu eram programata pentru operatie de chist ovarian si cand m-a deschis a vazut sange inauntru.Atunci mi-a facut un test(chiar pe masa,anesteziata) si au vazut ca am extrauterina.Binenteles am avut un noroc chior,nu mi-a scos trompa dar nici chistul(ca nu a mai avut timp) ci numai extrauterina.Am facut doua ecografi,i-am spus doctorului ca nu mi-i s-a oprit ciclu si a zis ca e de la chist.Cicul mi-a venit ,dar nu normal,era rosu,curgea vreo doua ore,apoi nimic,apoi venea maro si tot asa.Aveam dureri mari pe partea in care era extrauterina.
A... ecografiile m-i le-a facut cu sonda vaginala.
DENISA,TEST DE SARCINA NU AI FACUT?CICA SA MAI AI INCREDERE IN MEDICII ASTIA... UFF .CE GRESEALA AU PUTUT FACE...
Din pacate nu am facut test de sarcina.Si cand ma gandesc ca, m-am dus la doctor ca aveam dureri mari si nu s-a vazut nimic...mai eram si in Germania....