SARCINA EXTRAUTERINA-informatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Stie cineva cum e cu echografia intravaginala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Alecsia, eu am facut pentru monitorizare foliculara. Ti se introduce o sonda prin vagin cu ajutorul careia se pot vizualiza cu precizie ovarele, uterul, endometrul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor la mine nu s-a vazut la ecografie.Aveam sarcina extrauterina in 6 saptamani si nu s-a vazut.Eu eram programata pentru operatie de chist ovarian si cand m-a deschis a vazut sange inauntru.Atunci mi-a facut un test(chiar pe masa,anesteziata) si au vazut ca am extrauterina.Binenteles am avut un noroc chior,nu mi-a scos trompa dar nici chistul(ca nu a mai avut timp) ci numai extrauterina.Am facut doua ecografi,i-am spus doctorului ca nu mi-i s-a oprit ciclu si a zis ca e de la chist.Cicul mi-a venit ,dar nu normal,era rosu,curgea vreo doua ore,apoi nimic,apoi venea maro si tot asa.Aveam dureri mari pe partea in care era extrauterina.
A... ecografiile m-i le-a facut cu sonda vaginala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

DENISA,TEST DE SARCINA NU AI FACUT?CICA SA MAI AI INCREDERE IN MEDICII ASTIA... UFF .CE GRESEALA AU PUTUT FACE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din pacate nu am facut test de sarcina.Si cand ma gandesc ca, m-am dus la doctor ca aveam dureri mari si nu s-a vazut nimic...mai eram si in Germania....

Mergi la inceput