nu hraniti troll-ii!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cataghe spune:
Stati asa, stati asa ca acuma ma maninca degetele, auuuu!!! Numai ce-am iesit de pe subiectul asta si dau peste ala cu "cum pot sa devin moderator" la DC!! Apoi, auziti si voi ce "texte", nou venit, 1 posts, asta e primul subiect pe care il posteaza: cum poate deveni hapt taman moderator!!! Si dupa aceea se intervine si "membrul nou" e somat sa se hotarasca asupra unuia din cele 3-4 nick-uri pe care le are!!
Ma gindesc eu asa ca poate unii oameni nu au o viata a lor si atunci incearca sa-si faca una din bucati din vietile altora, nu au gindurile lor si atunci si le cirpesc din gindurile altora, si tot asa. Si probabil in scopul asta le place sa puna in scena tot felul de chestii, sa provoace in permanenta, sa vada ala ce zice, da' alalalt ce zice... Hihihi! - psihologia trollului!
Da' asta cu cele 4 nick-uri a fost buna, eu zic sa incepem sa adaptam proverbe si zicatori pentru site. Eu o propun pe prima: "Vorbesti de troll si trollul... e pe subiectul urmator!"!!!
Pupici!
Acuma chiar ca am tacut!
This is the first day of the rest of my life!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
quote:
Originally posted by dede
Bey, ce aveti cu trolli ??? La jocu' meu, is niste personaje tare dragute si pasnice, aduc lemne si bolovani si aur ca sa-ti faci cladiri si sa te dezvolti - daca le dai o comanda, o executa fara cracnire si mai si te gratuleaza cu un "Yes,sir". E bine sa-ti faci cat mai multi trolli, ca sa adune mai multe resurse - da' trebuie sa le faci case, ca sa-i intretii - daca n-ai trolli, nu poti supravietui - deci, fiecare cu trolli lui - parerea mea.
Ala e elf dedeule!!!!
Trolli-s mai pe dedesupt! A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Adela P spune:
Cred ca acest mesaj trebuia inchis imediat dupa postarea initiala a adminilor. Sincer eu nu vad rostul comentariilor si nici chiar a subiectului in sine atata timp cat mesajele acestor asa zisi "trolli" si ale "slugutelor" lor sunt inchise sau sterse fara drept de apel la scurt timp dupa ce sunt postate.
Deci eu nu prea vad cum am putea sa-i hranim.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Lidia
Puiule, cand nu stii despre ce vorbesti..... mai bine te abtii!
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 26 saptamani
Un comentariu mai tintit un pic, se poate? Nu de alta, dar chiar m-ai bagat in ceata... si acuma sint curioasa si eu unde am dat-o in bara chiar asa cu spor! Sincer te rog, spune-mi, am inteles gresit ceva?
Multumesc,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Cred ca denumirea acestor persoane cu numele de "troli" este o jignire adusa TROLILOR ! Si cine a citit ceva din folclorul nordic stie asta...
Aaa, sa nu uit: cataghe, sa nu te superi, dar proverbul corect in forma moderna este "sa moara vecinul ca sa-i iau capra !!!"
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
AlinaPopa spune:
Personal nu am 'identificat' asemenea trolli, dar in mod sigur exista ei pe undeva, nu??? "Vorbesti de troll si trollul... e pe subiectul urmator!"!!!
Bine spus!!!