COLI ENTEROPATOGENI
![](images/user_woman.png)
DUPA EFECTUAREA UNEI COPROCULTURI S-A CONSTATAT CA BAIETELUL NOSTRU ARE COLI ENTEROPATOGENI SI DIN ANTIBIOGRAMA A REZULTAT CA SINGURELE ANTIBIOTICE CE AU EFECT SUNT:
CEFOPERAZONE CFP
CEFTRIAXON CRO
IMIPENEME IPM
MEROPENEM M
A FOLOSIT CINEVA UNUL DINTRE ELE SI CUM A RECTIONAL COPILUL?
MERSI
ANDRA
Raspunsuri
aquariusrpro spune:
Mama draga... altele mai tari nu au gasit! Din zona imipeneme se trateaza pyoceanic-ul ( sau com s-o scrie !).
Andra, trebuie sa iei ce-ti da pediatrul. Cere-i insa si tratament complementar sa-i refaci flora intestinala ( ecoflorina sau ceva ). O sa ai de luptat pentru refacerea imunitatii.
Dupa tratamentul cu antibiotice ( cand s-a rezolvat problema ) incearca sa ajungi la un medic homeopat. Eu asa am procedat dupa tratament cu doua antibiotice simultan, 14 zile.. de ne-au iesit ochii din cap!
Sanatate si rabdare.
Roxana&Ruxandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana69 spune:
Buna. Sunt Diana.Eu i-am dat baietelului meu la 8 luni ceftriaxon dar pentru o infectie urinara si i-a mers foarte bine. i-am facut injectii 5 zile. Oricum tratamentul trebuie sa ti-l recomande un medic pentru ca sunt niste antibiotice foarte tari.
gio spune:
Si noi am trecut prin asta,chiar de curand. Noi am luat ciprofloxacin si stiu ca nu se da decat de la 14 ani in sus si bb avea 2 luni...Asa ca mai puternic decat asta...Luati ce va zice medicul si e de preferat sa il faceti injectabil. Noi am tras tare mult (si inca tragem dupa 2 luni) cu refacerea florei intestinale. Si acum imi face diaree o data pe sapt cu toate ca infectia a trecut. Mare grija cu antibioticul, mai ales ca sunt f sensibile cand au o infectie.
Multa sanatate.
aquariusrpro spune:
quote:
Initial creeata de andra32
DUPA EFECTUAREA UNEI COPROCULTURI S-A CONSTATAT CA BAIETELUL NOSTRU ARE COLI ENTEROPATOGENI SI DIN ANTIBIOGRAMA A REZULTAT CA SINGURELE ANTIBIOTICE CE AU EFECT SUNT:
CEFOPERAZONE CFP
CEFTRIAXON CRO
IMIPENEME IPM
MEROPENEM M
A FOLOSIT CINEVA UNUL DINTRE ELE SI CUM A RECTIONAL COPILUL?
MERSI
ANDRA
Andra, ce mai faceti, cum se simte bebe?
Roxana&Ruxandra
July spune:
Nu uita de vitamine(complex),hidratare si igiena riguroasa a mainilor.
Sanatate micutului!
July si bb.Teodora-Cristiana
P.S. I-ai facut inainte de antibiotice si ex.faringian ptr.Coli?