sa plec sau mai bine nu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlorelei spune:

Multumesc mult Ruxij si Alexandru pentru incurajari, sunteti niste draguti.
Pt ruxj:ce inseamna "REAL ESTATE"?
Va doresc si voua multa ,multa sanatate si sa realizati tot ceea ce va doriti!

Cu drag,
mlorelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

" REAL ESTATE " = valoare imobiliarã (parcã)

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

adica sa te faci agent imobiliar dar sa ai cumva firma ta, nu sa lucrezi pentru altii.

ruxij

Mergi la inceput

Am aici in Bucuresti o prietena care are o firma ce a recrutat forta de munca pt Israel, iar acum se ocupa de partea cu Italia,pentru asistente.Ar fi f. interesata,avind in vedere ca are relatii bine stabilite la ministerele aferente de o viitoare colaborare cu Canada in ideea de a putea trimite(tinind cont de faptul ca ,canadezii au in continuare nevoie de muncitori )muncitori cu contracte pe minim un an in Canada.
A auzit cineva de firme care au nevoie de muncitori?..E-o chestie f.serioasa.
Pe ce site as putea intra pentru a vedea de facilitatile de care se bucura un imigrant care ar dori sa investeasca acolo?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Si chestia cu imobiliare e f.interesanta,insa va trebui sa ma interesez bine cind ajung acolo.
Deocamdata stau cu cartea de franceza in fata ,dar n-am nici un spor, caci dorinta de-a vorbi cu voi e mult mai fierbinte.

S-ar parea ca am luat o decizie nu?
Ar trebui sa schimb subiectul si sa scriu "As vrea sa incep o afacere cind ajung in Montreal"?!

V-am pupat,
mlorelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Draga mea, eu zic ca este foarte buna ideea lui ruxij cu casele de batrani.
CURAJ!!!!!!!!!iubito, vei vedea ca o sa reusesti.
Sfatul meu este sa fii foarte atenta atunci cand vrei sa te asociezi cu romani, se pare ca sunt cam escroci si cam uita de unde au plecat.Am patit-o chiar si eu pe pielea mea.Dar, asta nu este o situatie generala, mai exista si exceptii, numai ca trebuie sa fii un foarte bun psiholog pentru a intui persoanele care iti vor binele si persoanele care te cauta numai pentru ca doresc sa obtina ceva profit la final.
CURAJ!!!!!!!!!!!!Si sper ca o sa ne scrii din Canada Amorena

Mergi la inceput

Multumesc , draga Amorena,oricum nu prea le am cu psihologia oamenilor.
Ideea e ca de-abia de vreo 3 ani cistig mai binisor si nu sunt full de bani,o sa vad, poate ajung tot la masina de cusut desi nu prea mi-ar placea ideea..

Bafta multa si tie si multa ,multa sanatate tuturor, e cel mai pretios lucru!
mlorelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Scumpa mea,eu stiu ca pe fiecare din noi,cineva acolo sus ne calauzeste si nu ne lasa sa murim de foame si de sete.......asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si foarte mult curaj, si ai sa vezi ca ai sa razbesti in viata, mai ales ca ai alaturi de tine un ingeras care iti va da forta si curaj sa infrunti viata.
MULT CURAJ!!!!!!!!!!!!Si nu uita ca..........mai suntem si noi, pe aici,prin preajma ta.
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ericuta spune:

Draga Mlorelei,
Aici in NZ este o nebunie la cumparatul caselor si inchirierea lor.Este o afacere foarte profitabila si foarte sigura.Nu stiu cum e in Canada dar si noi ne gandim serios la asta . Sfatul meu sincer este sa te rogi la bunul D-zeu sa te lumineze in luarea unei decizii.La mine merge tot timpul chestia asta si nu am regretat deloc.
Pace sufleteasca de la noi din NZ chiar daca e departe !

Apropo si eu provin dintr-o familie de parinti despartiti si te inteleg, totul e sa-i explici adevarul fetei tale si ea va sti sa aleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

nu mai sta pe ganduri, PLEACA!
fata se va descurca fara probleme, a mea avea 7 ani cand am ajuns si si-a facut imediat prieteni, nu-ti face griji.
daca ai un frate care vrea sa te ajute nu vad de ce nu ai reusi, eventual poti sa locuiesti la el o perioada si in felul asta nu iti cheltui banii si nici nu esti singura. Ar fi pacat sa regreti sau ca fiica ta sa iti spuna intr-o zi ca ai ratat sansa de ai oferi o alta viata.

Mergi la inceput