Se poate vopsii parul in perioada aceasta?
Sunt bunny
si am o intrebare care arde !
Sunt in perioada de asteptari, de vise si nelinisti. Voi care scrieti aici stiti cel mai bine ce inseamna, caci voi sunteti zi de zi sustinatoarele mele morale.
Nu am avut curajul sa vorbesc cu nimeni despre asta pina acum , caci imi este frica ca nu mi se va implinii visul . Si totodata ar fi mult prea frumos sa se intimple asa de repede dupa ce ne-am hotarit la avea un .
Intrebarea mea este legata de vopsirea parului in aceasta perioada.
O fac numai din necesitate, am foarte mult par alb si nu-mi permit sa stau grizonata .
Ma puteti sfatui ce produse sa folosesc, si daca stiti ceva denumiri. As profita pe deplin de calatoria mea la Londra si mi-am cumpara ptr citeva luni ( ma vopsesc la o luna ) .
Si totodata , fiind in perioada de aspiranta la , miine trebuie sa ma vopsesc. Este safe in eventualitatea ca este luna aceasta musafirii nu ma vor gasii acasa?!
Am destule simtome pe care fiecare dintre voi le-ati avut sau aveti ( mitzura - care acum e , mina, crinuta, rain,.... ) dar imi e frica sa sper ! Ar fii mult prea frumos!!!
Va sarut pe toate aspirante sau , va multumesc inca odata ca existati .Nu stiu ce m-as fi facut fara voi !
Cu mult drag,
bunny
Raspunsuri
anis spune:
In primul rand sper ca asteptarile tale sa fie semn de bucurie.
Si eu sunt in tabara asteptarilor.
Eu am citit de exemplu, la gravidutze ca folosesc ca vopsea de par pe cea din plante, HENNA de ex....in rest ele spuneau ca te poti vopsi si cu celelate vopsele, daca nu inhalezi substanta aia toxica si folosesti un spatiu mai deschis.
Eu as zice sa folosesti vopsea din plante, ca sa nu te doara capul.
Multa bafta si sa ne dai o veste buna!
AniS
bunny spune:
multumesc mult Anis
o sa ma documentez saptamina asta ( la Lon) si din 26nov o sa fiu mai lamurita! Pina atunci dulce !
Sa ne auzim cu vesti bune !!!
bunny
muzicuta spune:
Bunny,
Noi ne-am cunoscut la subiectul deschis de mine "aspiranta noua - poveste nou".
Noi ne cam asemanam: virsa, dorinte, asteptari iar acum descopar ca, la fel ca si mine, avem foare mult par alb, nu ne putem permite sa stam grizonate si trebuie sa ne vopsim lunar. Eu folosesc o culoare deschisa care sa imi acopere firele albe. Drept sa iti spun nu mi-am facut niciodata griji in privinta vopsitului in perioada de asteptare. Din cite am inteles nu este nici o problema majora. Pentru linistea ta foloseste o vopsea din plante.
Sa auzim numai vesti bine.
Muzicuta
anka77 spune:
Pentru ca subiectul ma priveste si pe mine ,eu vopsidu-ma blond am sa iti spun ce am gasit eu despre lucrul acesta:Nu s-a stabilit stiintific cum ca vreo componenta a vopselei ar trece in placenta,dar medicii recomanda ca mai bine sa nu ne vopsim in acea perioada.
Sa fie cu noroc asteptarea ta.
P.S si eu sunt in asteptari de
Marina spune:
eu m-am vopsit toata sarcina luna de luna si nu am avut nimic...si inainte de sarcina si am intrebat si dr care a ras de mine si mi-a spus ccaa oricum mancam mai multe prostii care ne aafecteaaza mult mai mult decat vopsitul parului.
Atentie insa cand te vopsesti...fa-o intr-o cameraa descchisa, aerisita...mirosul si vaporii inhalati iti pot face rau.
bunny spune:
multumesc mult
tocmai am venit de la coafor ( - sunt antitalent la vopsit si cum sotul lucreaza ptr amindoi, nu am curaj cind vine seara sa-l pedepsesc in asa hal!! ) asa ca v-am ascultat, bagat la cap si facut frumoasa !!!!
Asa ca aspirantele au unda verde sa se faca frumoase, ca bb nu vine daca nu ne ingrijim si aratam bine ! Si nici tatici nu ...... !!!
Sa ne auzim sanatoase si cu vesti bune saptamina viitoare.
va pe toate
bunny
bunny spune:
m-am intors si nu asa, cu 'mina goala ' ci ciu teste pozitive.
am scris la 'aspiranta in Nov, maica in Aug.
Multumesc mult , voua tuturor, care m-ati incurajat. BB a venit si ptr. ca m-am dus si m-am facut frumusica.
Va doresc la toate sa vi se implineasca visul !!!
bunny
chgeni spune:
Felicitari Bunny,
Sa fii fericita si sanatoasa si sa faci un sanatos si frumos!
Ai griaj de tine!!
Eugenia (cu bebe in burtica de 14 sapt)