Ce facem in post?
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
Miguelle asta e o discutie tare interesanta ce te impiedica sa pacatuiesti? frica ca ti se poate intampla ceva sau credinta ca nu e bine sa faci acel lucru?
Despre partea cu amorul ai mare dreptate...ar trebui facut doar din dragoste. Inclusiv atunci cand vrei sa faci un copil. Ceea ce vreau sa spun e ca eu una am urat sexul cu programare...azi la 12 o facem ca atunci e ovulatia...cred mai degraba ca Dumnezeu ne da copiii atunci cand ne vede pregatiti sufleteste sa-i avem!
Tia spune:
eu zic sa faci ce-ti dicteaza sufletul. daca tu crezi ca postul iti impune aceasta restrictie, supune-te ei, daca scopul tau nobil trece peste acest aspect, atunci succes.
daca ne-am abtine in fiecare post, atunci s-ar naste bb-ei numai in anumite luni ale anului, nu? nu ar fi cam straniu?.. parere personala
Marina spune:
quote:
Originally posted by Miguelle
Nu dati cu paru, pe mine chiar ma macina problemele astea.
Fetelor, cand o s-aveti copii abstinenta o sa fie ceva mai lunga de 6 sapt.
M-ai inteles gresit daca tu crezi ca dau cu parul. E opinia ta si o respect chiar daca intrebarea ta mi s-a parut haioasa la inceput si din punctul meu de vedere nu mi-ar fi dat vreo suta de ani prin cap.
Despre abstinenta hammm...ia cantareste aici un sot marinar plecat aiurea cu lunile, si o sarcina cu probleme cu no sex de prin luna 2...va dau lectii.
bety spune:
Ai dreptate Marina! Si eu ma subscriu la capitolul: sot marinar! Sincer, cand ma gandesc ca s-ar putea sa plece in decembrie, nici prin gand nu-mi trece sa tin postul. Sper sa ma ierte Doamne-Doamne, dar dupa 3 luni de tratament (plus ani de incercari disperate) care abia s-au terminat in noiembrie si apoi tinand cont ca s-ar putea sa plece pe mare pentru minim 6 luni .... Cred ca am toate circumstantele atenuante ( ca si majoritatea sotiilor de marinari). Asa ca, ce o fi, o fi! Fiecare are o credinta si cred ca Doamne-Doamne ne stie problemele si o sa aibe grija de noi, asa cum crede El de cuviinta. A face dragoste cu persoana iubita si a incerca sa ai si un , cand numeri zilele pe care mai ai sa le petreci impreuna, nu cred ca este un pacat!
iris spune:
ma iertati, dar eu am doi copii conceputi in postul craciunului, si daca socotim, ar insemna ca toti cei nascuti in august septembrie ar fi cam cu probleme...?! ce stiu eu sigur: cind am nascut-o pe sara, nu mai erau locuri in maternitatea brasov, se faceau glume, in fiecare an e la fel, rezultat la vacantei de iarna, dar si al perioadei intunecate noiembrie-decembrie...