cum stii,care sunt semnele ca...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Simti cand nu merge ceva, cand cel de langa tine e absent. Nu cred ca ne cred tantaloaice, pur si simplu sunt distrati, iar cand ii intrebi sau ii pui in fata faptului implinit reactioneaza ca niste copii, neaga si tipa.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te calmezi, sa analizezi cam ce s-a intamplat si de ce. Daca tipi si tu nu ajungeti nicaieri.
In primul rand , vezi ce-ti doresti tu si reactioneaza in functie de asta.
Vrei sa ramai cu el, indiferent de ceea ce face, fa o cina romantica prelungita, fa-i o surpriza care stii tu ca l-ar bucura, calca-ti pe inima si fii mai calma, mai draguta, pentru a-i aduce aminte de voi.
Daca vrei sa afli cu tot dinadinsul ce face si apoi sa-i spui pa, atunci afla . Asta nu e greu, de la colegii lui, din telefon, cu ajutorul unui detectiv, sunt destui binevoitori.
Nu te mai macina cu tot felul de ganduri si scenarii, analizeaza-ti sentimentele si treci la treaba.Timpul trece iar prapastia dintre voi se mareste.
da-i intai prezumtia de nevinovatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Ruxi, treaba asta:
9. O smecherie buna este sa apesi re-dial dupa ce stii ca el a telefonat. Nu stii niciodata cine iti va raspunde.
nu e nici pe departe una buna..si sa iti zic de ce..
acum vreo 2 ani..eram acasa si pe la ora 10 dimineata suna telefonul, raspund..una..discutia a decurs cam asa:
"buna..cunosti un tip florin cu o dacie grena?" io: "nu..dar cine sunteti? cred ca ar fi trebuit sa va recomandati"..ea: "sunt nevasta lu' florin, pe care sunt convinsa k il cunosti tu f bine.." si discutia a continuat asa..vreo 5 min..ma distra la culme..eram acuzata ca sunt amanta acestui florin..si pana imi trece mie prin cap sa zic "aaa...e vorba cumva de florin X?" si ea: "daaaaa...cretinoooo...ti-am zis k il cunosti" si eu.."intr-adevar il cunosc..numele meu e Mirela B ..sunt fata lu' ...(tata).."
acest florin era un coleg a lu' tata..nou partener la vremea respectiva si crizata de nevasta-sa formase redial..
ca avea motive sau nu..asta nu mai stiu..important e ca mi-a ramas datoare daca vrea sa imi tin gura.. me egoist

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Stii ce as face eu in locul tau?//
Daca as simti ca sunt inselata ( ceea ce la tine nu este o certitudine )as devenii cea mai draguta sotie ... din lume.. as zambii , as face glume... m-as aranja ca si cand abia as vrea sa-l cuceresc pentru prima data, as incerca sa fac tot ceea ce ii face placere..fara scene de gelozie sau referiri subtile la faptul ca vine tarziu acasa... as iesii cu copilul sau cu o prietena .. chiar daca el este acasa .. i-as spune ca am stabilit ca in fiecare vineri( de exemplu ) sa iesim ca fetele ( cu prietenele..)...
In general, toti barbatii sunt la fel.... asa ca ... Important este ca il iubesti... si ca vrei sa fie alaturi de tine... Deci daca el gandeste momentan cu alta parte a corpului.... determina-l sa vina inapoi... sa-si dea seama ca a gresit...dar fara scandal... barbatii detesta vorbele multe ...
Stiu ca e greu dar... incearca....Sigur se va purta excelent cu tine atunci cand isi va da seama ce bomboana de nevsta are...
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by lili

Stii ce as face eu in locul tau?//
Daca as simti ca sunt inselata ( ceea ce la tine nu este o certitudine )as devenii cea mai draguta sotie ... din lume.. as zambii , as face glume... m-as aranja ca si cand abia as vrea sa-l cuceresc pentru prima data, as incerca sa fac tot ceea ce ii face placere..fara scene de gelozie sau referiri subtile la faptul ca vine tarziu acasa... as iesii cu copilul sau cu o prietena .. chiar daca el este acasa .. i-as spune ca am stabilit ca in fiecare vineri( de exemplu ) sa iesim ca fetele ( cu prietenele..)...
In general, toti barbatii sunt la fel.... asa ca ... Important este ca il iubesti... si ca vrei sa fie alaturi de tine... Deci daca el gandeste momentan cu alta parte a corpului.... determina-l sa vina inapoi... sa-si dea seama ca a gresit...dar fara scandal... barbatii detesta vorbele multe ...
Stiu ca e greu dar... incearca....Sigur se va purta excelent cu tine atunci cand isi va da seama ce bomboana de nevsta are...
Lili

desigur e o gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Cred ca la faza cu parfumul as fi reactionat "ciudat" de genul "Vai ce frumos miroase, ce marca este ?!"
Asta asa gandita la rece, sincer nu stiu cum as reactiona sa fiu pusa concret in aceasta situatie.
Sincer imi pare rau daca "scartie" treaba asa de rau. Ce ar fi sa incerci o "ungere" a balamalelor ruginite cu o "cina romantica", cu sau fara motiv concret ... o surpriza draguta intr-una dintre serile care vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by hannen

Draga Ruxij,semne de astea nu sunt dar am sa-ti zic cateva .Ceva ce i-mi da mie de gandit.
Ca sa-si controleze tel mobil,inchide usa la living,ptr.ca eu puteam vedea ce face .(chestia cu inchisul usii nu a facut-o niciodata)
Cand l-am intrebat de ce inchide usa ,a inceput sa ridice tonul zicand ca el s-a insurat cu FBI s-au cu politzia)De ce a reactionat asa daca e nevinovat,ma intreb eu .
Apoi cica pleaca intr-un alt oras ,conduce camionul se duce sa aduca niste masini.Pleaca la 12:00 AM vine la 4 AM .Mirosea a parfum de-ti cadea nasul.Zic da` de ce te-ai dat cu parfum daca ai fost la munca?Cica asa ai place s-au mai bine zis ca mirosea urat in camion ca il condusese un angajat si cred ca nu prea obisnuieste sa faca dus.
Mie una mi se par trase de par
Sper din tot sufletul sa ma insel.
Nicole&Amira

Hannen de la primul mesaj as fi vrut sa-ti scriu si sa-ti spun parerea mea: N-are!!!!!! (m-am prins ca acolo bati)
Eu nu cred ca are amanta. Ca inchide usa- telefonul celular e destul de sensibil la zgomot de fond. Parfumul la fel, din cind in cind le pica amocul pe parfum si asta e.
Dar si daca are si daca nu, eu cred sincer ca te manifesti peste medie geloasa si ca unul din motivele pentru care ar putea fi mai artagos este si insistentza cu care ii urmaresti fiecare pas.
Alt motiv ar mai fi ca ati avut copilul imediat dupa ce v-ati casatorit deci n-ati avut timpul acelea de adaptare impreuna, de distractii, un timp numai pentru voi. Iar acum atentia va este toata indreptata spre copil. Iar el se poate simti frustrat , etc
Hai sa-ti spun de ce cred ca gelozia (motivata sau nu) nu-ti aduce nimic bun. Sa luam cazul in care are amanta. El nu va privi gelozia ca pe o dovada de dragoste ci va percepe numai ca nu esti sigura pe tine. Ca-ti inchipui amante fie pentru ca el ti se pare flusturatic(!!) fie pentru ca nu-l meriti. Nici una din variante nu suna bine.
Si mai e ceva daca chiar vrei sa afli, stii si tu ca exista metode. Poti afla orice numar pe celular de la care si la care a sunat. Ii poti face vizite inopinate si scotocit prin buzunare. Nu-mi mai vine in cap, dar tu il stii mai bine decit noi. Singurul semn care merita insa discutat din tot ce ai scris tu, este faptul ca l-ai banuit si inainte si-l banuiesti si acum... Fie e atit de machiavelic incit sa-si ia amanta imediat dupa nunta, fie... esti un pic prea geloasa cum am mai spus. Oricum ar fi eu cred ca toti oamenii au nevoie de putin spatiu si timp al lor...fara banuieli, fara acuzatii,
sper sa iasa totul bine, cu drag,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Hannen draga, ceea ce descrii tu se poate datora si unor altfel de incurcaturi, nu numai unor aventuri extraconjugale...
Poate probleme la serviciu de care el nu vrea ca tu sa afli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dragele mele,asta e, mai dau cateodata cu batzul in balta.Andrada scumpo , mai sfatieste-ma cateodata ca tare batuta in cap sunt.Chestia cu buzunaritul nu ma mai risc sa o facCeea ce mi-ai scris e foarte adevarat.Si alt adevar e ca acum nu-mi permit sa-mi dau in petec cu absolut nimic,iar banuiala asta ca m-ar insela e vaga.Nu i-am zis nimic,si nu vreau sa-i dau de inteles ca iar mi s-au urcat gargaunii la cap.Am inceput sa iau la rand orice posibilitate ,orice ar fi acel ceva care il face mereu nervos si nemultumit de mine.
Stiu ,acum munceste tare mult.Asteapta un cumnat si fratele mai mic sa vina din Egipt,la munca.De acolo nu prea sunt vesti,lucrurile se misca ff incet.El face tot singur!Banii se duc ,dar nu prea vin,si orice zi pierduta e...
A ajuns la vorba ,TIME IS MONEY(parca asa era)
Asta e unul din motive,dar parca niciodata nu a fost asa nervos
Va multumesc ptr.sfaturi si stati va rog pe aproape,ca nu se stie cand mi se urca la cap si am nevoie de voi.

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Hannen, drept sa-ti spun si eu as fi reactionat la faza cu telefonul si cu parfumul, dar nu e suficient, eu zic sa ai "ochii deschisi", daca se repeta de multe ori fazele astea suspecte atunci poti sa incepi sa iti faci probleme. Oricum, eu as zice sa fii vigilenta, dar fara sa ii arati lui asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna.Nu ma pricep sa dau sfaturi pe teme de genul asta,dar ma voi stradui sa povestesc ce gandesc.
exista posibilitatea ca totul sa se desfasoare intr-un cerc vicios.Il banuiai si inainte,i-ai aratat ca n-ai incredere in el...dupa care ai "slabit" putin tensiunea,dar n-a trecut deajuns timp ca el sa uite lucrul asta,prin urmare el stie ca n-ai incredere in el si ca l-ai suspectat in mod continuu...orice intrebare,chiar si nevinovata va fi interpretata ca neincredere..de unde probabil reactiile de nervozitate.
Eu iti sugerez sa te straduiesti sa devii mai putin atenta la reactiile lui(nu doar sa pretinzi),sa te eliberezi pentru o perioada de toate banuielile,sa incerci sa faci pace cu tine insati si sa nu mai despici firul in patru,pentru ca exista posibilitatea ca "traducerea" tuturor manifestarilor lui sa te duca la concluzii eronate si nopti nedormite gratuit.Acorda-ti o pauza,linisteste-te si incearca sa creezi o atmosfera blanda pentru voi toti.Impune-ti sa nu-l mai intrebi nimic,lasa-l sa- hotarasca el ce spune si ce nu, macar pentru o perioada.
Poate trece printr-o perioada dificila la servici,poate e obosit si ingrijorat in legatura cu venirea fratelui si cumnatului...
va doresc numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput