Ce parere aveti despre "mama purtatoare"?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Copii mei au gasit ,o doamna cu suflet,are trei copii,usor a dus toate sarcinile (cat se poate de usor !!!,nici o sarcina si nastere nu poate sa fie destul de usoara) Cadoul=15.000$ si intretinere pt.cele 9 luni + 2 luni .Copii mei au avut posibilitatea de aduna acesti bani,de fapt au lucrat zi si noapte ca sa aiba copilul lor.Ei au varsta de 35 de ani si nici o posibilitate nu este de a duce o sarcina. Doamna are copii ,s-a atasat de familie,nu are alta posibilitate de a schimba locuinta ,nu vrea inca un copil pt.ea si e mila de ei ca nu poate sa aiba copii.Contractul se va finaliza peste 3-4 luni ,iar fertilizarea in vitro se va face in Ungaria.Au pus anunturi in presa si pe internet asa au gasit pe doamna care doreste sa devina mama purtatoare.Mama purtatoare trebuie sa fie o femeie care deja a nascut.
Nu este de condamnat o mama purtatoare si nici cine o apeleaza ,cate mame isi abandoneaza copiii noi nascuti,sau chiar si mai rau....
succes va doresc ,ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

da, sunt categoric PENTRU gasirea unei mame purtatoare, atunci cind ai epuizat solutiile normale. pentru mine, a avea copii, reprezinta motivul pt care exist. si sigur voi lasa pe cineva dupa mine, pe lumea asta

bafta multa, multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Ili,
Mi-ai readus speranta in suflet...Eu nu cred ca am greo speranta sa am propriul copil...am pierdut mai multe sarcini.. in luna mare...imi mai trebuia doar 2-3 saptamani ca bebeii sa aiba o sansa...Dr. mi-au spus ca mama surogat este singura alternatiga...Stiu ca exista si in romania femei.. care fac acest lucru.. unele pentru bani... altele pentru ca au o inima mare ( cei drept putine)..Nu stiu de unde ar trebuii sa incep.. ce ar trebuii sa fac..Normal ca goi mentine legaturile cu mama respectiva, dar as fi fericita ca este copilul nostru natural...In Ungaria fertilizarea este mai ieftina???
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca-maria spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

Lili iti urez succes sa gasesti o mama purtatoare. Celor care nu sunt de acord cu chestia asta le spun ca adoptia nu e acelasi lucru, in cazul unei mame purtatoare copilul este al tau dpdv genetic, e ca si cum ar creste intr-un incubator.
Iar pentru mama purtatoare am numai cuvinte de lauda, trebuie sa fii un mare OM, sa dai dovada de multa generozitate ca sa-ti ajuti astfel semenii. Astfel de oameni sunt crestini adevarati nu cei care se ascund in spatele ipocriziei ca sa critice.
Anca si bebelina Alexandra

Cat de mult conteaza pentru o mama adevarata , adica o femeie cu suflet mare ,al cui este copilul d.p.d.v. "genetic" ? Copiii sunt copii , indiferent de culoare , origine , mediul din care provin. Din pacate suntem un popor care n-a invatat nimic din suferintele indurate , un popor care nu vrea sa-si ingrijeasca proprii copii. Sunt sute , mii de copii minunati abandonati in maternitati , centre de ingrijire , care nu au alta vina decat ca au fost adusi pe lume de niste fiinte sub conditia umana si care asteapta o sansa de la viata. Poate e mai bine ca aceasta sansa sa le-o ofere familii din Franta, Italia , SUA ( care ar da orice sa poata adopta un copil) sau poate e mai bine ca acesti ingerasi sa ajunga pe mana comerciantilor de organe , decat intr-o familie care nu poate avea copii. E trist cum punem problema aici . Poate ca mamele care nu reusesc in nici un fel sa nasca un copil ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva acest lucru se intampla tocmai ca ele sa salveze un sufletel nevinovat din iadul care inseamna orfelinatul?! Imi cer scuze daca am fost cam dura , dar mi se pare nedrept ca adoptia unui copil sa fie atat de marginalizata in Romania . Cred ca exista o lipsa de informare majora in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Da, Roxana!!! Ai perfecta dreptate! Sunt de acord cu tine!
Eu nu am mai raspuns la subiect pt ca am ramas socata de modul in care se pune problema si de tot ce am mai citit pe-aici...

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Draga mea, pentru mine ar conta al cui e copilul dpdv genetic!!!! Sa nu-mi spui ca numai educatia rezolva tot ca te trimit sa vezi studii cat inseamna educatia si cat profilul genetic. Raspunsul tau e partinitor si cam dur....
Pana la urma fiecare face ce vrea.
Lili a ales deja ca solutia asta e cea buna pentru ea si eu (ca un om intreg la cap si nepartinitor) o sustin. Si daca ar fi ales adoptia as fi sustinut-o.
Parerea mea e ca nimic nu e anormal sau prea mult pentru a avea un copil.

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Lili,eu zic sa le lasi pe fete sa spuna ce vor si tu sa faci exact asa cum iti doresti.Si eu in locul tau as apela la mama surogat.
Problema este dacaa iti va da bb-lul dupa ce il naste.Ai fost si tu insarcinata si stii cum este.Trebuie sa te gandesti bine...chiar sa faci un act la notariat daca se poate.Trebuie sa fii sigura ca iti va da bb-le.
Eu am fetita FIV.Cand am facut FIV acum 4 ani la Medsana era o doamna mai in varsta care venise si cu o fata tanara.Si-a pus embrioni si ei si fetei.Eu zic sa apeezi la o fata tanara...16-17 ani...ele nu stiu prea multe in legatura cu ce fac si ce ar trebui sa faca.
Un FIv la Medsana costa 1900 euro+tratamentul care te ajunge 600 euro luat din Ungaria.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna Lili,
Ohhhhh ce sfat bun sa-ti dau si eu???? Sunt de aceeasi parere cu majoritatea, sa gasesti pe cineva din familie dispus sa te ajute. Eu am auzit sume de bani platite pt o astfel de problema ridicate la ordinul miilor de dolari.
Am avut o discutie cu sora geamana, anul trecut imediat dupa nunta mea si am stabilit sa ne ajutam reciproc in eventulittea in care una din noi poate avea copil, ci doar pe calea asta. Si sigur ca noi mai sunt si altii dispusi sa ajute. Asa ca lupta pana rezolvi. Tot la parerea mea raman - familia este primul si cel mai sigur ajutor.
Iti doresc din suflet sa se poata.
Cu drag
Ana 17 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Doamne fereste!!!! Tu-ti dai seama ce vorbesti???
Pana la urma, sa faca Lili ce-si doreste cel mai mult si ce crede ca e bine, dar de aici si pana la a o indemn sa foloseasca ca mama purtatoare un copil de 16-17 ani doar pt ca nu stie ce face!!!!
Esti mama, femeie, cum poti sa sugerezi asa ceva??? Lasand la o parte si profunda ilegalitate la care o indemni...

Lili,eu zic sa le lasi pe fete sa spuna ce vor si tu sa faci exact asa cum iti doresti.Si eu in locul tau as apela la mama surogat.
Problema este dacaa iti va da bb-lul dupa ce il naste.Ai fost si tu insarcinata si stii cum este.Trebuie sa te gandesti bine...chiar sa faci un act la notariat daca se poate.Trebuie sa fii sigura ca iti va da bb-le.
Eu am fetita FIV.Cand am facut FIV acum 4 ani la Medsana era o doamna mai in varsta care venise si cu o fata tanara.Si-a pus embrioni si ei si fetei.Eu zic sa apeezi la o fata tanara...16-17 ani...ele nu stiu prea multe in legatura cu ce fac si ce ar trebui sa faca.
Un FIv la Medsana costa 1900 euro+tratamentul care te ajunge 600 euro luat din Ungaria.

Gabi.
[/quote]

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by gabid
Eu zic sa apeezi la o fata tanara...16-17 ani...ele nu stiu prea multe in legatura cu ce fac si ce ar trebui sa faca.

la o minora????? adica sa profite de nestiinta ei? chiar daca e fecioara eventual? sfinte sisoe...

daca tot ne spunem parerea, eu nu as apela la asa ceva, la metoda asta. mi s-ar parea infiorator sa ii iau copilul cuiva care l-a purtat in pantece 9 luni, indiferent daca nefericitele alea de celule au fost ale mele. adoptia este cea mai curata, cinstita, crestina, caritabila solutie cand iti doresti un copil fara sa-l poti avea natural. parerea mea.

Mergi la inceput