Dragi mamici!
Noi am facut asta vara o asa operatie dar fara anestezie generala;mie mi se pare riscanta anestezia generala ! Poate ma insel.
Mihnea a fost anesteziat local cu niste picaturi in nas si nu mai simtea nimic. A fost traumatizant gestul medicului:
spunea ca medicul l-a pacalit ca dupa ce i-a aratat toata sala de operatii si toate instrumentele i-a bagat 2 fiare in gura!
Am inteles ca i-a taiat (nu smuls) "iepurasul" cu puroi. A mai scuipat dupa de cateva ori sange si a mai gemut un pic. Cand i-am spus ca daca il doare ii face tanti o injectie ca sa ii treaca nu a mai avut nimic.
Ce antibiotic? Inainte de operatie i-a dat 5 zile ca sa ii mai treaca infectia si i-a mai dat ceva ca sa reduca sangerarea in operatie si dupa.
Refacerea a fost de 4-5 zile cand il mai durea locul si de atunci vorbeste fonfait si ma enervez ca trebuie sa il corectez mereu; a mancat chiar in ziua operatiei ca spunea ca ii este foame si i-am dat supica cu legume pasate;respira pe nas cand doarme si ma bucur; dar nu vrea sa respire pe nas in timpiul zilei cand nu doarme.
Dupa operatie incercati sa ii tineti gurita inchisa cand doarme ca sa se obisnuiasca sa respire pe nas.
Irina si Mihnut