Doarme pe diagonala...
Raducu al meu, care azi a implinit 2 luni, obisnuieste de vreo 2 saptamani ca in timpul somnului, indiferent ca este zi sau noapte, sa se aseze pe diagonala patutului., Eu il culc normal, pe centru, si in 10 min il gasesc pediagonala, cu capul spre partea cu zabrelele de lemn si cu piciorusele spre pernele de protectie laterale. Eu m-am gindit ca o cauza ar putea fi faptul ca se uita la ursuletii pictati pe materialul din care sunt facute pernele laterale, ca uneori daca nu este adormit il vad ca ride si "discuta" cu ursuletii . Nu ar fi o problema ca doarme asa, numai ca azi noapte auzeam o lovitura seaca din cand in cand si credeam ca da cu minutzele in saltea (ca asa mai obisnuieste cind isi ridica mainile deasupra capului), dar nu erau minutzele, ci capushorul cu care lovea de zabrele . Am sa-i pun si protectia laterala la aceste zabrele ca sa evitam astfel de probleme, dar asta inseamna ca nu am cum sa-l mai vad din patul meu, doar il voi auzi (si am ce auzi, ca baiatul meu "comenteaza" asiduu toata noaptea ).
Voiati patit asa ceva cu bebeii vostri? Exista vreo alta solutie ?
danat
Raspunsuri
Marina spune:
maria da si acum cu capul in barele patului si o gasesc in toate pozitiile posibile. I-am pus aparatori si cam atat. Iar noaptea dorm rupta si nu mai stau sa o pazescIn plus Maria are camera ei ca e domnisoara mare.
Pupici la Raducu si somn usor!
Nuk spune:
A e poveste veche.Ana mea dadea cu capul in grati cind avea cam
7-8 luni.I-am pus aparatori iar in partea dinspre mine am indoit-o pe
jumatate ca s-o pot vedea.
Acum,cind are 10 luni o ia de-a busilea(dormind)si se opreste chiar in tablia din capul patului.
La aia ce sa-i mai fac?Asta e........ma uit la ea,o trag de picioare
in jos,ea iar pleaca.......si asa de vreo 4-5 ori pe noapte.
O sa treaca si asta si o sa vina altele
Andreea siAna
danat spune:
Hahahaha, ce m-ati putu distra...ce probleme imi fac eu despre care cred ca voi ride peste citeva luni .
Cum mai Nuk, chiar merge in somn de-a busilea in patutz?
Pai atunci de la Radu care "comenteaza" de zor, geme, miraie, se intinde, icneste, ce sa ma mai astept?!?!?
Si daca ii pun aparatoare si la laterala dinspre care il vad eu (aia pe care am indoit-o si eu de la jumatate) nu o sa mai am cum sa-l vad direct de la mine din pat...sper sa se mai linisteasca, sau in orice caz sa nu-si faca singur vreun rau cu bubuiala asta .
Noi sa fim sanatosi si bebeii sa creasca mari, sanatosi si norocosi!!!
danat
qsar spune:
Adevarul este ca rad cu lacrimi de cate ori intru in camera la Dinu sa vad cum doarme... Cele mai imposibile pozitii! In genunchi si sprijinit in frunte, sau pe spate si cu picioarele ridicate la 90 de grade pe plasa patutului... Bine-nteles ca nu-l gasesc niciodata in locul unde l-am culcat... Este fie intr-un colt, fie la capatul opus, de-a latul... Mai nou, de cand a descoperit pozitia bipeda, se ridica pe marginea patului, dar atipeste in picioare si-l gasesc leganandu-se ca un om beat, cu obrajorul sprijinit pe-o mana... Si "vorbesteeee" in somn...
Distractia de-abia a inceput!
Somn usor!
Q (Gabriela si Dinu)
gabrielat spune:
Si al meu dormea pe diagonala cand era micut. Cand a mai crescut si a inceput sa mearga de-a busilea "mergea" prin somn si cadea din pat.Ce m-am mai speriat odata cand nu am apucat sa il prind si a cazut din pat(dormea cu mine) dar el nu s-a terzit a dormit in continuare ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Acum doarme in toate pozitiile, se roteste in somn pe tot patul, il gasesc in cele mai neobisniute pozitii, nu stiu cum poate dormi asa.
Imi amintesc ca de cateva ori l-am gasit dormind cu funduletul in sus.
Si de cate ori a dat cu capul de tablia patului!
gabi
Marina spune:
cum sa sedezi copilul mey!!!!! lasa-l pe Raducu in pace ca dupa cum vezi toti au meteahna asta. Io zic sa te muti in camera ta si asa nu o sa-l mai auzi si nu o sa mai ai atea idei!!!! Si o sa doarma si el mai bine pt ca te simte si asta il face sa se foiasca!
corinaelena spune:
Sara are doar 4 luni si vorbeste noaptea de trezeste toata casa/Si eu o pun in patut si o gasesc pe diagonala sau mai rau doarme cu piciorusele atarnate printre gratiile patutului.Si cand te gandesti ca e f. mica.
Cata distractie ma mai asteapta!
Corina si Sara
Ira spune:
Buna,
fetelor, faceti un efort financiar
si cumparati bb-ilor vostri tarc...
Eu de cand i l-am cumparat
sunt superfericita ca nu se mai da cu capul
de patutul ala asa de tare din lemn...
E util si ziua,
o sa vedeti cand copiii vostri vor mai creste putin
vor sari din patut si se vor lovi,