Clostilbegyt,-ziua a doua

Clostilbegyt,-ziua a doua | Autor: meme

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,sa nu credeti ca am disparut.V-am citit zilnic dar nu am avut ce alte noutati sa va transmit.Am terminat ,in fine,tratamentul de trei saptamani pentru Chlamidia si Gardenella si incep o noua stimulare in vederea unei noi inseminari.De data asta mi s-a prescris tratamentul cu Clostilbegyt incepand cu a doua zi de ciclu,pentru mai multa siguranta,deci de azi.Oare am inteles eu gresit,pe prospect scrie ca se incepe din ziua 5-a ,mod in care l-am folosit si eu in stimularile anterioare.Ce parere aveti, sa incep tratamentul de azi sau sa mai sun medicul o data?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nu Meme , ai inteles bine !!! Si mie mi-a recomandat medicul tratamentul cu C. din a doua zi ... si l-am sunat ca si eu eram nedumerita si mi-a zis ca este ok ..ca asa se procedeaza in stimularile pentru insemninari !
iti doresc multa sanatate si bafta multa ! sa fie cu noroc !
tu nu ai facut si tratamentul Liviei ! nu a a dat rezultate ?
te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Angel,cate pastile ti-au fost recomandate pe zi si timp cate zile?Eu iau cate una pe zi si trebuie sa merg la ecografie dupa 5 zile.In ceea ce priveste tratamentul Liviei,nu l-am urmat ,nu neg efectele pozitive ale tratamentelor naturiste,dar cred ca atunci cand le aplici trebuie sa crezi cu putere in ele.Eu nu reusesc acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mie mi-au dat closty din ziua a 3a, cate o pastila la aceeasi ora, timp de 5 zile.

Mergi la inceput

In prima luna cate o pastila din ziua a 2-a timp de 5 zile ..din a doua luna cate 2 pastile din a 2-a zi tot 5 zile ... cu monitorizare echo ! la mine amers totul ca la carte ..dar ioc bebic ! nu a stiut nimeni sa-mi spuna de ce !!!!! poate cu inseminare va fi mai bine !
am incercat doua luni ....
iti doresc noroc
blue

Mergi la inceput

Meme , parca la un moment dat erai hoatarata sa infiezi !!!!
sper sa nu te confund , iarta-ma daca este asa ! te intreb pentru ca eu vreau asta si incerc sa gasesc persoane care macar o clipa s-au gandit la adoptie si la ce finalitatate au ajuns !!!!
merci
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Blue,nu ma confunzi.Sotul meu insista sa mai incercam macar o inseminare.

Mergi la inceput

OK Si eu mi-am propus sa mai astept pana la sfarsitul anului !
Si imi fac curaj .. de fapt curaj am si ma simt asa ..minunat .. ca am ocazia sa fac un bine pe lumea asta ! dar am nevoie sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asa ceva pentru ca sunt tare nestiutoare !
iti doresc sa iasa inseminarea ! si sa aveti un bb sanatos si dragut !
te pup

Mergi la inceput

OK Si eu mi-am propus sa mai astept pana la sfarsitul anului !
Si imi fac curaj .. de fapt curaj am si ma simt asa ..minunat .. ca am ocazia sa fac un bine pe lumea asta ! dar am nevoie sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asa ceva pentru ca sunt tare nestiutoare !
iti doresc sa iasa inseminarea ! si sa aveti un bb sanatos si dragut !
te pup

Mergi la inceput