Clostilbegyt,-ziua a doua
Dragele mele,sa nu credeti ca am disparut.V-am citit zilnic dar nu am avut ce alte noutati sa va transmit.Am terminat ,in fine,tratamentul de trei saptamani pentru Chlamidia si Gardenella si incep o noua stimulare in vederea unei noi inseminari.De data asta mi s-a prescris tratamentul cu Clostilbegyt incepand cu a doua zi de ciclu,pentru mai multa siguranta,deci de azi.Oare am inteles eu gresit,pe prospect scrie ca se incepe din ziua 5-a ,mod in care l-am folosit si eu in stimularile anterioare.Ce parere aveti, sa incep tratamentul de azi sau sa mai sun medicul o data?
Raspunsuri
BLUE ANGEL spune:
Nu Meme , ai inteles bine !!! Si mie mi-a recomandat medicul tratamentul cu C. din a doua zi ... si l-am sunat ca si eu eram nedumerita si mi-a zis ca este ok ..ca asa se procedeaza in stimularile pentru insemninari !
iti doresc multa sanatate si bafta multa ! sa fie cu noroc !
tu nu ai facut si tratamentul Liviei ! nu a a dat rezultate ?
te pupic
meme spune:
Angel,cate pastile ti-au fost recomandate pe zi si timp cate zile?Eu iau cate una pe zi si trebuie sa merg la ecografie dupa 5 zile.In ceea ce priveste tratamentul Liviei,nu l-am urmat ,nu neg efectele pozitive ale tratamentelor naturiste,dar cred ca atunci cand le aplici trebuie sa crezi cu putere in ele.Eu nu reusesc acest lucru.
BLUE ANGEL spune:
In prima luna cate o pastila din ziua a 2-a timp de 5 zile ..din a doua luna cate 2 pastile din a 2-a zi tot 5 zile ... cu monitorizare echo ! la mine amers totul ca la carte ..dar ioc bebic ! nu a stiut nimeni sa-mi spuna de ce !!!!! poate cu inseminare va fi mai bine !
am incercat doua luni ....
iti doresc noroc
blue
BLUE ANGEL spune:
Meme , parca la un moment dat erai hoatarata sa infiezi !!!!
sper sa nu te confund , iarta-ma daca este asa ! te intreb pentru ca eu vreau asta si incerc sa gasesc persoane care macar o clipa s-au gandit la adoptie si la ce finalitatate au ajuns !!!!
merci
blue
BLUE ANGEL spune:
OK Si eu mi-am propus sa mai astept pana la sfarsitul anului !
Si imi fac curaj .. de fapt curaj am si ma simt asa ..minunat .. ca am ocazia sa fac un bine pe lumea asta ! dar am nevoie sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asa ceva pentru ca sunt tare nestiutoare !
iti doresc sa iasa inseminarea ! si sa aveti un bb sanatos si dragut !
te pup
BLUE ANGEL spune:
OK Si eu mi-am propus sa mai astept pana la sfarsitul anului !
Si imi fac curaj .. de fapt curaj am si ma simt asa ..minunat .. ca am ocazia sa fac un bine pe lumea asta ! dar am nevoie sa vorbesc cu cineva care a trecut prin asa ceva pentru ca sunt tare nestiutoare !
iti doresc sa iasa inseminarea ! si sa aveti un bb sanatos si dragut !
te pup