Pentru fetele peste 30 de ani :)))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Buna Corina, poate mai ai timp si pentru mine. Nu-mi cunosc ascendentul: Nascuta pe 07.septembrie 1967, localitatea Ocna-Mures, jud.Alba, ora 21:20.
Dupa 30 ani schimbari majore, atat in temperament cat si in modul de percepere a vietii, si mai mult in bine. Sa fie doar varsta...nu cred.
Stelele ne indruma, iar soarta ne-o facem fiecare.
multumesc, anticipat.
Mari, sm:)e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nu e corect eu am acasa un zodiac chinezesc (tata e pasionat ) si acolo stiam ca sunt sagetator cu ascendent in sagetator , nu vreau sa fiu o scorpie

Glumesc, normal , avand in vedera ca sunt chiar la limita dintre cele 2 zodii, am tot cautat sa ma documentez si eu sa vad in care ma incadrez... in cel chinezesc zodia Sagetator incepe cu 22 noiembrie, ca urmare eu ma consider Sagetator (dupa cel chinezesc ) si nu numai ca ma consider, dar sunt si multe trasaturi pe care le-am regasit in zodia asta si mi se potrivesc, dar drept sa spun am cateva si din Scorpion (dar mai putine )

O sa citesc sa vad ce scrie si pe site-ul asta.

Merci mult Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Multumesc mult pentru informatii.

Pai daca treaba cu ascendentul e adevarata o sa fim 2 fecioare in casa.Sotul e fecioara cu ascendent in fecioara.
Hi Hi...sunt curioasa daca voi simti schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by MarikaStefan

Buna Corina, poate mai ai timp si pentru mine. Nu-mi cunosc ascendentul: Nascuta pe 07.septembrie 1967, localitatea Ocna-Mures, jud.Alba, ora 21:20.
Dupa 30 ani schimbari majore, atat in temperament cat si in modul de percepere a vietii, si mai mult in bine. Sa fie doar varsta...nu cred.
Stelele ne indruma, iar soarta ne-o facem fiecare.
multumesc, anticipat.
Mari, sm:)e.

Draga Marika,
Deci esti fecioara:) cu ascendentul in taur.
Luna o ai in scorpion.

Toate cele bune,
Corina!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Katink

Nu e corect eu am acasa un zodiac chinezesc (tata e pasionat ) si acolo stiam ca sunt sagetator cu ascendent in sagetator , nu vreau sa fiu o scorpie

Glumesc, normal , avand in vedera ca sunt chiar la limita dintre cele 2 zodii, am tot cautat sa ma documentez si eu sa vad in care ma incadrez... in cel chinezesc zodia Sagetator incepe cu 22 noiembrie, ca urmare eu ma consider Sagetator (dupa cel chinezesc ) si nu numai ca ma consider, dar sunt si multe trasaturi pe care le-am regasit in zodia asta si mi se potrivesc, dar drept sa spun am cateva si din Scorpion (dar mai putine )

O sa citesc sa vad ce scrie si pe site-ul asta.

Merci mult Corina

Katink,cu mare placere!
Ei,asta e, vrei nu vrei ... sanatoasa sa fii,asta conteaza cel mai mult,restul vine de la sine!
Pupic,Corina!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Mersi mult, Corina.
Poate nu este intamplator atunci ca sotul este Taur!!!
pupice, Mari. sm:)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

M-ai bagat de tot in ceatza!! Numai atit?! Explica-mi!!

quote:
Originally posted by alba

quote:
Originally posted by carmenp

Si eu, ca m-ati facut curioasa! 15 august 1969, ora 1.00 a.m., Marasesti.

Carmen si Ionut

Draga Carmen,

Uite ce a iesit: esti leu,cu ascendentul in rac si luna in fecioara
Pupici,Corina!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Carmen si Ionut

Mergi la inceput