Ati folosit sau NU tarc ?

Ati folosit sau NU tarc ? | Autor: Midori

Link direct la acest mesaj

Am si eu o fixatie cu tarcul asta.
Ma intreb daca are cineva unul mai meserias, adica mai mare,
care nu=i mai trebuie.
Cam pana la cate luni a rezistat in tarc.
As vrea s=o las mai mult nesupravegheata, dar in patut
nu prea ii ajunge terenul>

Astept raspunsuri,
Cristina si Mi cea umblatoare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitu spune:

eu n-am folosit dar pot sa-ti spun din experienta altor 3 mamici:
1. pietena mea l-a primit cadou si a vrut sa-l foloseasca dar bb a fost de alta parere. nu i-a placut sa stea acolo deloc;
2. nasa mea l-a cumparat si bb a stat in el pana a inceput sa mearga. ce-i drept este un bb special (din categoria rarisima unde-l pui acolo sta si pe care nu l-am auzit plangand aproape niciodata);
3.cumnata mea tocami l-a cimparat pt bb de 7 luni. la prima asezare a stat - noutatea locului. cand a incercat a doua zi: plansete si racnete. momentan se mai asteapta si se va incerca mai tarziu.

asa ca vezi ca sunt fel si fel de reactii, depinde de copil. ar fi bine daca ai gasi unul de inchiriat pt vreo sapt sa vezi daca copilul tau il accepta si apoi sa cumperi unul.
eu cand vroiam sa-l las pe bb putin nesupravegheat il puneam direct pe podea (peste covor puneam o paturica) si cu jucarii de jur-imprejur. ce-i drept la mine e foarte cald in apart (fara sa fac eu nimic - as este)si era iarna cand am traversat varsta 7 luni-10 luni.
Gasesc tarcul ca o inventie a oamnenilor mari facuta dupa logica oamenilor mari. Foarte util noua, parintilor dar se pare nu tocami indragit de copii, sau de toti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Eu cred ca e o investitie cam inutila... noi avem un pat pliant de calatorie care seamana cu un tarc dar n-a avut deloc succes la d-ra printesa. Atunci am "sigilat" toata casa cu sigurante pt prize, sertare, dulapuri etc., am luat tot ce era periculos de la indemana ei si i-am dat drumul pe jos. Si s-a simtit f bine. Dar sunt copii care stau si in tarc... rar, e adevarat, dar mai sunt...

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Eu am folosit la Patrick tarcul cam 4 luni de pe la 6 luni cu succes, si nu e un copil care sa stea locului nici macar o secunda.
Normal ca la inceput nu prea i-a convenit, a plins si a vrut sa se impuna, dar s-a obisnuit, isi mai facea si singurel de lucru atita timp cit eu eram prin apropriere; Acum sta in camera lui si are la usa grilaj din lemn pentru copii; se poate misca in voie si mai striga din cind in cind sa vada unde sint; nu stiu poate gresesc dar parerea mea ramane ca totul e o chestiune de obisnuinta; unde sa-i fi dat drumul prin toata casa? sigurante avem si noi la prize, dar cu gauritul mobilei pentru sigurante la sertare si dulapuri noi nu am fost de acord de la inceput.

narcisa 29 saptamani & bb Patrick 1 an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La noi a avut succes tarcul!
Am avut din acela mic (cat patutul). Vladut a stat de la 5 luni pana la 1 an, chiar destul de mult in timpul zilei, ii placea. Noi l-am folosit si pe post de patut in calatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Noi am cumparat un tarc Cam America, este mare, ca dimensiune este aproape de 2 ori mai mare decat unul obisnuit. Am pus-o pe Clara de pe la 5-6 luni si a fost ok din toate punctele de vedere. Avea loc destul, avea jucarii si statea acolo si le mosmondea. Statea destul de mult timp o data(2 ore ), daca era cineva cu ea in camera, dar statea si daca era singurica, dar nu mai mult de jumatate-trei sferturi de ora o data. Acum are 15 luni si inca o mai pun din cand in cand daca am ceva de facut si vreau s-a stiu in siguranta. Inca mai sta, dar nu foarte mult timp. Mai nou, ii place sa incerce sa se catere singura in el, nu reuseste bineinteles, o ajut eu, si apoi sa iasa din el. Toate jucariile ei, acolo le strangem. Noua ne-a fost si ne este de un real folos.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Al meu a stat in tarc numai o luna, dupa aia nu a mai vrut. Cand il puneam tipa ca din gura de sarpe si a trebuit sa-l iau cu mine.
Si aranjasem asa frumos patutul, avea multe jucarii prin el dar nu l-a tentat.
Dar am facut rau ca si acum la 5 ani nu vrea sa doarma fara unul dintre noi.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

La noi tarcul a mers f bine, in sensul ca am avut posibilitatea sa il folosesc aproape un an.L-am cumparat cind bebe avea sase luni si de la bun inceput l-am umplut cu jucarii,avind grija ca in perioada de acomodare sa fim mereu in camera in care se gasa tarcul.Si pot spune ca mi-a fost de mare ajutor ptr ca era si este un copil plin de energie,pe care nu-l poti lasa sa se plimbe in patru labute prin casa,umblind peste tot si ducind la gura orice gaseste.Cind s-a facut mai maricel, in jur de 16 luni, a descoperit o joaca f interesanta,aceea de a de da huta-huta cu tarcul( lovind cu putere marginile),mai ales cind acesta era instalat in sufragerie, unde aveam gresie si aluneca de minune.Din cauza asta am renuntat la tarc si am considerat ca s-a facut suficient de mare sa stea liber ( si ce cazaturi au inceput dupa, nu-ti spun!!!!!!!!).Dar te asigur ca mi-a fost de mare ajutor in toata aceasta perioada!

Mergi la inceput