Infiintare de cresa....

Infiintare de cresa.... | Autor: pnana_ro

Link direct la acest mesaj

Buna!!!

Am o mica problema si poate ca sunt persoane care ma vor ajuta.
Eu anul trecu cand eram in tara m-am trantit de o problema tare grava:in orasul in care eram nu era nici o cresa,deci nu puteam sa incep sa lucrez pentru ca nu aveam unde sa imi las baietelul de un an si jumatate.Acesta este in mare motivul pentru care vreau sa imi deschid propria cresa inspre ajutorul tuturo mamicilor din respectiv.

Pentru acest lucru as avea nevoie de mai multe informatii.Astept raspunsuri de la toti cei care ma pot ajuta.

As avea in primul rand niste intrebari pentru aceeia care au deja asa ceva deschis in Romania.
1)Care este procedura de urmat pentru deschiderea unei crese?
2)In cazul in care am deja o firma deschisa in Romania ce trebuie sa fac ca sa ii mai adaug si acest domeniu de activitate?
3)De ce aprobari este nevoie pentru o astfel de afacere?
4)Cam care credeti ca ar fii bugetul de care as avea nevoie pentru inceput)Ma refer aici la chirie amenajari interioare,dotare,etc.

Si acum pentru toate mamicile care au copii la cresa.
1)Ce asteptati de la o cresa in prima zi in care duceti copilasul?Ce ar trebui sa gasiti inauntru?
2)Care sunt preturile pe luna(sau pe zi) atat pentru o cresa de 4 ore cat si pentru una cu norma intreaga.
3)Credeti ca ar functiona o cresa cu plata la ora si cu posibilitatea de a duce copilul doar cand ai nevoie?
4)De cate educatoare credeti ca este nevoie pentru 15 copilasi?Dar spatiu(ca suprafata)?

Cam astea sunt intrebarile care imi vin deocamdata in minte.Dar daca o sa imi mai aduc aminte de ceva o sa revin.

Va multumesc tuturor celor care ati aruncat o privire peste acest mesaj si mai ales celor care imi raspundeti si imi dati o mana de ajutor.Sper ca visul meu sa devina realitate si sa reusesc sa ajut mamicile care ar vrea sa lucreze dupa o anumita perioada de maternitate.

Astept raspunsurile vostre!