La cite luni ati inceput diversificarea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

La 6 luni. Cu suc de morcov, putzina banana... pe urma suc de morcov cu mar, mar ras cu biscuite (fara gluten)... etc.

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La 3 luni cu suc de morcov, apoi de mar si un pic de portocala. La 4 luni supita si piureut de legume iar apoi fructe, cereale, branzica. La 6 luni carnita si ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Eu am inceput la 7 luni cu cereale de orez.Pana la 6 luni am alimentat-o natural.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Sa inteleg ca sunt eu nebuna ca i-am dat fetei mele suc de morcov la 6 saptamani? Acum are 2 luni si mamanca in jur de 50 ml suc pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Pe la 5 luni si jumatate cu cereale de orez.
e bine mai tarziu, asa spun cartile despre BBi.
)Eu am aplicat asta si vad ca i-a mers excelent)
Laptele e foarte bun fiindca contine toata gama de nutrimente.
Hrana solida contine un segment restrans de nutrimente.
Nu te grabi!
La 5 luni o masa solida e suficienta.
Oricum o sa te saturi sa-i faci supa in fiecare zi.
(Sa vezi ce distractiv e cand o refuza daca e in toane rele,
de exp cand ii ies dintii, dupa ce te chinui atat sa o arunci_
I-am mai dat suc de mere de la borcan diluat cu apa,
pr hidratatere in timpul verii.Sucul i l-am introdus pe la 4 luni
jumatate, cartile americane nu-l recomanda.
Eu nu i-l dadeam in fiecare zi,
i-l dadeam intai cu lingurita ca sa exerseze cu lingurita si apoi continuam cu biberonul, ca vroia sa-i dau repede...

Succese,
C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am inceput pe la 3 luni si jumatate cu suc de mar, la 4 luni supa strecurata de legume, piure de legume (fara nici un succes), la 5 luni piure de mar, apoi cereale fara gluten, dupa 6 luni carne de pui (refuz categoric pt. o vreme ) etc, etc.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

La 4 luni cu suculet de portocale si de morcovei. La 5 luni am inceput cu legumele si pe la 6 cu carnita si asa mai departe.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

La 4 luni.Si asta ptr. ca n-am alaptat-o decat 2 luni.Am inceput cu sucuri(mar,morcov,portocala),dupa care am introdus faina de orez,supa de legume,piure-ul de legume,carnea,oul.
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noi am inceput la 6 luni, cu suc de mar si banane.Incet incet lea-m dat pe toate, dar abia la 9 luni a inceput sa pape bine...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Pana la 6 luni si 3 saptamani a papat numai laptic de la mine si dupaia am inceput sa ii introduc la o masa pe zi suc de mere, supa de pui stracurata. La 7 luni jumatate am introdus doua mese pe zi, morcovi cu cupa, banana, mar cu biscuite, iar la 8 luni si jumatate trei mese pe zi: legume, tot felu de fructe, iaurt, branze. Iar la 11 luni a inceput sa faca nasuri la mancare, mai exact si-a facut cateva nancaruri preferate si altceva nu mai vrea (iaurt cu fucte su cu morcovi cruzi, supa cu morcovi fierti, sarmale :), mar cu biscuite, para, tocanitze de tot felu "papricashi in unele parti ale tari le zice :)", sarmale cu smantana).
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput