tatic alcoolic!Ce sa mai fac,sa-i mai dau o sansa?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pakos2004 spune:

Nu ii mai da nimic. Lasa-l. Pana nu realizeaza copilul mai multe. Nu are sens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Renisor,
Ma bucur pt tine,dar fii f precauta pt ca exista o posibilitate de peste 50% sa revina la vechile obiceiuri.Oricum e putin probabil sa se fi lasat e tot.Si aici tb sa iei in calcul, la modul cel mai serios, durata de care bea, daca e de mai mult de 1 an deja sansele scad,frecventa dintre momentele cand bea, daca bea in fiecare zi, sau de 2 ori pe zi si se trezea si noaptea, sau numai la 2, 3 zile!
Parerea mea e ca ar fi bine sa faca si un tratam alopat sau naturist.Fii atenta ca o sa fie depresiv dupa ce renunta la acool, pt el o sa fie f greu, si de aici se reintregeste cercul vivios!Adica o ia de la capat!
Nu vreau sa te sperii, dar am trait langa un tata alcoolic, de altfel un om f bun si fff inteligent,dar care mi-a distrus aniii cei mai frumosi,copilaria.Erau seri in care ma rugam sa moara ca sa nu ne mai chinuie si apoi imi parea rau.Am pt el un fel de ura amestecata cu un pic de iubire, dar tristetea ce mi-a asternut=o in suflet atatea ani nu se uita niciodata.
Daca intradevar iti iubesti copilul (in cazul in care mai bea chiar si o singura data) lasa-l, fa orice, fugi.
O viata am condamnat-o pe mama ca nu l-a lasat, ca ne-a umilit, ne-a distrus sufletele de copii.E cumplit ce poate face alcoolul si din cel mai bun om de pe pamant si e groaznic ceea ce poate face alcoolicul familiei lui.Nu iti doresc sa ajungi anii cand copilul tau te va judeca, cand fetita ta va creste ca un copil strsat si timorat careia ii va fi f greu sa se adapteze in societate, asta daca vei avea norocul sa cresti un copil care va avea puterea sa ramana normala psihic!
Ceea ce iti spun eu nu sunt exagerari si nici nu ma las influientata de ura.Poate e intr-un fel mila pt tatal meu, dar e prea tarziu pt mine ca om sa sterg cu buretele tot, e imposibil!

Daca sotul tau va continua sa bea, te rog , nu iti condamna propriul copil, tu poti rabda dar fetita ta nu poate, nu are voie sa poata trece prin asa ceva!
Si in leg cu dependenta ta materiala...Atunci cand D-zeu iti daruieste un copil iti da si putetrea si iti deschide drumurile ca sa il poti creste.Spun asta cunoscand indeaproape 2 situatii de mame care au avut curajul sa lupte singure si care acum se minuneaza cum de au reusit sa capete un servici, cum de toate portile li s-au deschis.Si nu uita , cineva acolo sus ne iubeste!
Inchei, sperand ca inca nu a fost prea tarziu pt sotul tau si ca va avea puterea sa lupte pt VOI.
Cu drag,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

sper ca problema sotului tau sa nu fie una de nerezolvat asa cum a fost in casnicia mea. Iti doresc mult sanatate tie si copilului tau.

Mergi la inceput