Am nevoie urgenta de PUREGON!
Fetelor peste maxim 7 zile am nevoie de PUREGON de 50 unitati....nu gasesc nicaieri...am cautat la cateva farmacii in Bucuresti si zic ca nu il au...ca ar fi probleme la vama cu importul....nu ma intereseaza cat costa...important e sa gasesc 3 fiole! Daca nu le gasesc pierd o luna de stimulare si inca o luna de asteptari fara rezultat!
As dori sa-mi ziceti de unde l-ati luat voi?
Mai stiu de doamna din Ungaria, insa nu cred ca se complica pentru 3 fiole ale mele....si ce mai zici ca-mi trebuie si repede!!!
Pupici la viitoare mamici!
Raspunsuri
anka77 spune:
Claudia eu le-am luat de la farmacia 2NA de pe bd. Unirii nr.14.Trebuie sa dai un tel inainte ca sa faca ei comanda si a 2 a zi ai injectiile.Costau 1.360.000 lei fiola.Nu cred ca s-au scumpit intre timp.Uite si telef lor. 336 67 27.Te pupic si sa imi spui daca le-ai gasit.
karula spune:
Farmacia Leda - Calea Plevnei nr. 224, tel. 224 87 35. Medsana lucreaza cu aceasta farmacie si de regula au toate medicamentele folosite la stimulari.
claudia_a spune:
Multumesc frumos Anca si Raluca...am gasit la 2NA, in complexul angroindustrial Unirea...pupici si va ajute Dumnezeu cu un bebelic!. Sunt mai linistita acum!
anka77 spune:
Ma bucur ca le-ai gasit.Sa dea Doamne-Doamne sa fie cu ochisori.Eu saptamana trecuta am treminat stimularea cu Puregon si Pregnyl,am si acum sunt in asteptari.Sa vedem poate-poate a nimerit tinta.Bafta la toate si pupici
Tu nu faci si Pregnyl dupa Puregon?
claudia_a spune:
Mult noroc Anca...sigur o sa fie un ...abia astept sa-mi dai vesti bune!
Ba da, fac si pregnyl, in ziua 10....si sper ca ovulatia sa se produca in ziua 11! Voiam sa te intreb: tu ai facut inseminare? sau la stimularea asta ai incercat natural? e prima stimulare? ce doctor ti-a recomandat-o?
Eu merg la Prof Ancar si este prima stimulare care o fac! Sper sa fie cu noroc, pentru ca eu nu am ovulatie! Daca nu se va intampla nimic in decembrie (de Mos Craciun: o minune!)atunci nu stiu exact ce va urma! Sper din tot sufletul sa fie bine...pentru ca speranta dupa 3 ani de incercari...este din ce in ce mai slaba!
Dar hai sa fim optimiste si sigur vom reusi!
Multumesc inca o data si numai bine!
anka77 spune:
Eu am facut 2 inseminari stimulate in primavara cu un alt medic cu Clostylbegit+Pregnyl (6 fiole) si nu am avut noroc .
Acum merg la dl. prof Ancar dansul mi-a dat trat Puregon+Pregnyl.Incercam sa facem bebe natural.Daca nu, nu stiu ce sa fac, cred ca incercam o noua inseminare.Mai vedem asta.Pana una alta sa speram ca dau rezulate injectiile.Se pare ca suntem pacientele aceluiasi
anka77 spune:
Si inca ceva
LA MULTI ANI! un pic cam tarziu,am vazut ca pe 13 a fost ziua ta de nastere. Sa fii fericita si sa vina cat mai repede
claudia_a spune:
Multumesc pentru urari Anca! Sa ne ofere Dumnezeu ce ne dorim mai mult!
camy bus spune:
Salut fetelor...
Am inteles ca ati gasit PUREGON la farmacia 2Na....cit au costat????
Eu in primavara am facut stimulare cu PUREGON pt inseminare ( dar fara noroc)si am gasit la o farmacie de linga Mall cu 2.750.000 lei fiola....sa fie chiar asa mare diferenta??/ sau le-ati luat compensate????
Bafta multa in continuare si sa auzim de multi.
P.S. Se pare ca prof. Ancar v-a fii foare ocupat sezonul acesta...hehehe...si eu sunt pacienta dumnealui...nu de mult timp...