TOXOPLASMOZA ACUTA ...AJUTOR
Raspunsuri - Pagina 2
Celine spune:
Buna fetelor!
Ce ati mai facut cu toxoplasmoza?
adar, cum au iesit analizele?
NataliaS, pana la urma te-ai hotarat ce tratament urmezi?
Cristalina, ce valoarea avea IgG-ul ?
NataliaS spune:
Buna fetelor,
In primul rand vreau sa va urez tuturor "Sarbatori fericite! si "La Multi Ani!!!" si sa dea Dumnezeu ca anul care vine sa ne aduca multa sanatate, fericire si implinire...
Cu toxoplasmoza mea deocamdata nu stiu ce sa zic - de 18 zile fac tratament cu Daraprim, Biseptol si Acid Folic. De cateva zile am observat ca mi s-au umflat niste ganglioni si nu stiu daca e de la toxoplasmoza sau de la altceva...dar nu stiu de la ce ca nu am nimic...ma simt bine. Azi am fost din nou la doctor si mi-a prescris si un antiinflamator si Klacid - sper sa nu mi se mai umfle si altii...
Cristalina, tie ti s-au umflat sau nu ganglionii in timpul tratamentului? Sau in ce sens te simteai rau?
Am sa continuu acest tratament pana in 3 ianuarie si apoi am sa merg sa imi refac testul. Sper sa am un rezultat negativ - asta imi doresc sa imi aduca mosul...
Va pupacesc si mersi de suport!
Natalia
Celine spune:
acs, tu ai avut toxoplasmoza acuta sau cronica?
Ce schema de tratament ai urmat, 3 sapt trat ,2 pauza si apoi iar 3 sapt trat.? Pentru prevenirea candidozei bucale ai urmat tratament?
V-ati vindecat fetelor?
Numai bine!
acs spune:
Imi pare rau Celine, dar nu stiu ce tip de toxoplasmoza am avut. Stiu doar ca am avut anticorpi IGM, adica infectie de data recenta. La momentul respectiv nu ma gandeam decat sa fie bine fetita mea. Tratamentul a constat in 2 reprize, exact asa cum spui. Nici nu stiam ca in urma tratamentului pot contacta candidoza. Si cred ca nici nu mi-ar fi pasat. Singura mea grija (chiar disperare) era relativ la bebelusca mea.
La ultimele analize facute acum cateva luni (vreo 5), mi-au iesit doar anticorpi IGG, cu titru (cred ca zic bine) mai mic decat la analizele anterioare. Doctorita mi-a spus ca este bine, nu mai am de ce sa-mi fac probleme.
Multa sanatate tuturor,
Manuela
NataliaS spune:
buna fetele,
Am facut o candidoza dupa tratament...si bucala si vaginala...cred ca era sistemica de-a dreptul...dar mi-a trecut
Eu inca nu pot sa va dau vesti...am terminat tratamentul de vreo 3 sapt si doar saptamana urmatoare mi s-a spus sa merg sa imi fac analizele. Va spun imediat ce aflu.
Vreau de data asta sa im fac si listeria, chlamydia, CMV si mycoplasma si mai sper sa fie si negative...
Va pupicesc si sanatate la maxim!
Natalia