Ce stiti despre gradi' OLGA GUDYNN - Bucuresti???
Am primit cand stateam la un semafor un pliant cu aceasta gradinita.Reiese de aici ca ar fi o gradi' cu profil artistic,muzica fac cu Silvia Dumitrescu dar as vrea sa stiu ceva mai mult inclusiv taxele.
Va multumesc !
Cristina&bb Cristina
Raspunsuri
iuliacm spune:
Vezi si site-ul lor.
http://www.ogschool.go.ro/
Nu stiu nimic despre aceasta gradinita, dar mi se pare de fite.
Nu stiu cata competenta de a lucra cu copii mici are Silvia Dumitrescu sau fetele de la Bambi.
Mai demult am citi un articol in ziar despre copiii de vip-uri. Acolo amintea de aceasta gradinita si de cea a Manuelei Fedorca. Pe acolo se vehiculau sume de de 200 uds/luna
Iulia
liliana csaki spune:
Iti raspund eu pentru ca Laura este acolo in al treilea an deja, de fapt de cand s-a deschis. Intradevar acum fac muzica cu Silvia Dumitrescu pe ca Laura o place mult pentru ca are "scuvite" colorate(pana acum erau "caprele" alea de la Bambi, mie nu-mi placeau) si au si ore de conversatie cu o miss australianca, Laura e la grupa mijlocie(a mers la gradi la 2 ani si 2 luni).Au niste miss tinere si dragute care poate n-au atat de multa experienta ca cele din gradinitele de stat dar nici nu sunt plictisite. Pentru mine e important sa fie copilul multumit, vine si-mi spune ca miss Dana i-a zis azi "pisicuto" pt. ca o iubeste si alte chestii din astea.Ok., mananca la gradi, au bucatarie proprie(important!) si aceiasi bucatareasa de 3 ani(Laura e o mofturoasa si acolo am vazut-o cu ochii mei mancand ciorbita de loboda cu smantana de mi-am facut cruce), merg dupa programa oficiala, adica deseneaza, modeleaza, fac jocuri, lectii de dezvoltare a vorbirii, matematica, muzica si nu mai stiu cate altele.Sunt 12-13 copii(cred ca niciodata toti odata) in grupa cu o educatoare si o ingrijitoare, transport la si de la gradi, o curte relativ mica dar unde nu ies toti odata, merg in parc, la teatru, gradina botanica si zoologica, fac niste serbari f. frumoase(se vede ca lucreaza mult cu copiii)unde fiecare copil spune cate ceva(iar noi parintii ne dam de ceasul mortii sa le facem costume), sistem de supraveghere video in incinta asa ca poti sa-ti vezi oricand odrasla fara sa stie ca esti acolo, nici ea si nici personalul(in afara directoarei), nu mai sunt copii de V.I.P.-uri, au fost in primul an si evident nu e foarte ieftina, noi la program scurt, vine la 1,15 acasa, platim 190 Euro si la programul lung cred ca 220(nu stiu sigur). In general am fost mutumita, copilul chiar a facut progrese, la fiecare sfarsit de saptamana primim o hartie cu meniul din saptamana respectiva si cateva cuvinte despre cum, ce si daca mananca(Laura a mers cu pampers si nu manca singura) si o alta cu activitatile pe zile si ore si la sfarsit o caracterizare a copilului, comportament, evolutie.La sfarsit de an mapa cu lucrarile copilului si-n cursul anului diverse lucrari pe care le face.Anul trecut au facut si un filmulet de vreo 40 de minute(am cotizat).Important, daca am avut vreo nemultumire(si recunosc uneori sunt mai carcotasa, dar e vorba de banii si de copilul meu) sau sugestie, le-am spus-o intotdeauna, fara ca asta sa-i dauneze copilului, si s-a si tinut cont de ea. Eu sunt pentru gradi particulare daca-ti poti permite, copii sunt altfel, mai dezghetati, au pareri, sunt incurajati sa arate ce pot si oricum e altceva ca in grupa sa fie 12 sau 25-35 copii, oricat de buna ar fi educatoarea. Niciodata cand m-am dus, si mereu o fac neanuntata, nu le-am gasit la povesti, fumand sau band cafele.Pentru noi e ok., dovada si faptul ca suntem in al treilea an.
madadum spune:
draga liliana
stiu ca s-a deschis o gradinita olga gudynn si in zona unirii. ai cumva adresa sau un nr de tel de la ei. as vrea sa o dam si mara si nu stiu exact cum sa ajung la ei. multumesc
mada si mara (2 ani si ceva)
liliana csaki spune:
asa e, s-a deschis anul asta, uite c-am fost sa caut prin gentutele Laurei, tot timpul vine cu pliante si eu le arunc, n-am gasit dar iti dau nr. de telefon din Panduri si mobilul directoarei si primesti informatiile de care ai nevoie. Asadar:4106995,0721748860.