Stiti vreun stomatolog bun prin zona 13 Septembrie - P.Ispirescu - Sebastian - Rahova. Vreau sa-mi scot o masea de minte si am auzit ca e cam nasol
Astept raspunsuri de la cele care si-au scos maselele de minte, si nu numai, si nu au avut probleme dupa. Am auzit ca de multe ori se ajunge la operatie si nu as vrea.
Multumesc anticipat!
eu am o masea de minte care se chinuie sa iasa de vreo 3 ani..si alta care a iesit toata anul asta..ma incomodeaza putin dar parca n-am curaj sa le scot..tu de ce vrei sa o scoti? te doare? te deranjeaza?
MirelaV
Maseaua cu pricina mi-a iesit acu' 4 ani si din start avea un punct negru. Am fost la dentist, mi-a curatat-o, mi-a plombat-o si totul a fost ok pana anul trecut cand mi-a cazut plomba. Din comoditate nu am mers la medic (am o prietena medic stomatolog care mi-a facut dantura super, acum e plecata in Anglia si...) sau mai bine zis nu stiam la cine sa merg si am tot amant, maseaua s-a spart, si uite cam asa stau lucrurile, nu as vrea sa ajung la operatie. Mentionez ca nu ma deranjeaza, dar totusi..