Cu masca si fara masca...
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Mie mi se pare ca barbatii in afara de "Piter Pan" nu sint chiar asa "rai" nici fara machiaj!voi ce ziceti?
Aura&Luca,20 luni
![](images/user_woman.png)
ariadna spune:
Asa e. In afara de Michel, toti barbatii arata bine si fara make-up.
Dar femeile .... sa tot de ele. Trist, nu?
ariadna
Flavia spune:
Mama ce mortaciuni. deja ma simt mai bine cand ma uit dimineata in oglinda ciufulita si cu ochii umflati de somn.va dati seama ce am fi noi cu machiajul si banii lor...va spun eu nefericite total , obosite de dorinta de a arata altfel decat in realitate
Flavia
Adela P spune:
Haideti mai ca nu arata ei chiar asa. Pozele fara machiaj (cum le spun ei) sunt facute sa arate mai prost, nu vedeti unele nici clare nu sunt, altele sunt facute cu zoom in atat de mult incat strica imaginea, altele sunt la interval de ani foarte mare fata de prima (cea cu machiaj), unele sunt latite (cea la Cortney Cox si J Lo) altele lungite(la Christina Apelgate), iar altele sunt luate din filme in care personajul are machiaj special sa arate mai prost.
Michael Jackson doar nu are el culoarea alb-verziu natural....sa fim seriosi. Si tot la el poza de dinainte e facuta pe cand era june prim...asa ca nu e corecta comparatia.
Bine ca nu au pus si poza lui Nicole Kidman din Moulin Rouge pt cea cu machiaj si cea din The Hours pt "fara machiaj".
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Eryka spune:
Ia citi-tzi fetelor aici de Pamela Anderson.
Gluma sinistra, 13 novPamela Anderson a glumit cînd a spus cã nu mai are mult de trãit
Fostul so#355; al Pamelei Anderson sus#355;ine cã vedeta a pãcãlit presa cînd a dezvãluit recent cã nu mai are de trãit decît zece ani, transmite site-ul Actustar.
Actri#355;a "mãrturisise" cã are o formã mortalã de hepatita C, pe care ar fi contactat-o împãr#355;ind un ac de tatuaj cu fostul sãu so#355;, Tommy Lee. Ea povestea cum #351;i-a îmbunãtã#355;it stilul de via#355;ã în speran#355;a de a-#351;i vedea cei doi fii la vîrsta majoratului #351;i spunea cã nu crede cã va trãi mai mult de zece ani.
Presa s-a repezit asupra dezvãluirilor. Zeci de ziare din toatã lumea au publicat #351;ocanta mãrturisire, alãturi de fotografii ale actri#355;ei, care arãta totu#351;i destul de sãnãtoasã.
Tommy Lee, cu care Pamela s-a împãcat încã o datã, dupã multiple certuri zgomotoase, a explicat însã cã actri#355;a nu vorbea serios: "Glumea. Cineva a întrebat-o cum se simte #351;i ea a rãspuns cã nu mai are decît cinci sau zece ani de trãit. Nu era decît o glumã! Este sãnãtoasã".
Mediafax
Eryka
![](gravida.gif)
maryam spune:
Asta imi intareste inca o data(...desi nu era nevoie!!!), convingerea ca orice femeie aranjata , fardata, coafata,etc...poate arata super, poate fi chiar si pentru o clipa, o zi(cat tine...mascaHI!HI!)ca o printesa.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
sar acum sa trimit adresa si altor prieteni sa se cracaneza si ei... de ras, of course !
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
champi spune:
Mie mi-a parut rau sa o vad pe Goldie Hawn asa batrina, e una din preferatele mele. Amestecul ei de ingenuitate, sex-appeal si umor mi-a placut intotdeauna
Oricum, am dat fuga la oglinda si am zis inca o data (sint putine datile astea, le numar pe degetele de la o mina) mersi pt tenul meu gras care m-a scutit de riduri pina la virsta asta. Dar parca as fi preferat riduri acum, si mai putina bataie de cap cu tratamentele permanente de care am nevoie