Fer - Sol

Fer - Sol | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Vad ca s-a mai discutat despre administrarea fierului, insa nu am gasit ce ma intereseaza pe mine...Noua ne-a prescris dr. Fer-Sol, insa e foarte amar si fetita mea de 6 luni nu-l vrea si pace!!! De multe ori ii curge afara din gurita...Mai da cineva Fer-Sol la bb? Cum procedati? Il puneti in ceva? Sau i-l dati asa?
Va multumesc...

_Ella & Emma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu nu-i dau Tiarei(pe 16 ,face 6 luni) FE-SOL,In JApan nu se recomanda vitamine la BB.Deobicei isi i-a din alimentatie.Ar trebui sa-i dai alimente care contin vitaminele astea sau daca crezi ca nu isi ia destul incearca sa-i dai cu ceva care sa nu schimbe gustul ...Poti sa-i mai dai cu siringa sau cu pipeta speciala pentru administrarea medicamentelor.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu i-am dat Simonei Fier Haussmann.Se gaseste sub forma de picaturi sau sirop.Siropul nu i-a placut fetitei mele decat acum la 2 ani.Picaturile i le puneam in suc.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

fier haussman in lapte am folosit noi...pe prospect scrie ca nu are gust si nici nu am avut probleme niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

quote:
Originally posted by Marina

fier haussman in lapte am folosit noi...pe prospect scrie ca nu are gust si nici nu am avut probleme niciodata.

Marina

Nici un medicament, vitamina, etc. nu se da cu lapte. Incearca sa-i dai cu ceai dau in lingurita cu mancare pui 1-2 picaturi, si tot asa pana termini doza prescrisa de medic.
Noua ne-a interzis medicul sa-i dam Fe cu lapte, cand a auzit cum ii dau eu Fe
Eu i-am dat Ferronat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Noua dr ne-a recomandat. Acum si dr astia au atatea idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc frumos...

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisor spune:

BUNA.BEBE AL MEU VOMITA FER-SOL DE FIECARE DATA,DR. A ZIS SA-I SCHIMB LAPTELE SI SA- DAU SIMILAC CU FIER SA NU II MA DAU FER-SOL.POI SA O INTRBI SI TU DACA POTI SA-I DAI.
P.S.BEBE AVEA CRAMPE SI PLANGEA DUPA CE II DADEAM FER-SOL.

Mergi la inceput