buna tuturor

buna tuturor | Autor: faby

Link direct la acest mesaj

buna tuturor fetelor.Sunt pentru prima oara aici si tare mult as vrea sa vorbesc cu voi.In legatura cu subiectul,ati auzit careva de d-na dr Pelin Indiana,spit.Giulesti?Si vroiam sa va mai intreb ceva,aveti idee trompele infundate se trateaza cumva cu polidin?

Va multumesc si sa ne auzim curind

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

Buna,faby. Nu te pot ajuta cu subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Dragă Faby,
Nici eu nut e pot ajuta cu vreun răspuns la întrebarea ta, dar vreau să-ți urez “bine ai venit” și ședere plăcută pe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Buna,Faby Bine-ai venit la !

Nu shtiu sa-tzi raspund la cele doua intrebari dar sigur v-or fi alte fete ce te v-or ajuta.Poate kiar la forumul "Ashteptind un ingerash" vei gasi ceva.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna Faby, si bine ai venit la

Pentru trompele infundate se recomanda instilatiile sau se intervine chirurgical, depinde de pacienta, dar si de abordarea . Te asteptam la topicul "Asteptand un ingeras..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bun venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Faby bine ai venit la .La prima intrebare nu stiu sa iti raspund dar in schimb iti pot spune ca trompele infundate nu se pot trata numai cu polidin.Eu sint in aceiasi situatie si m-am operat acum sase ani dar din pacate la numai o luna iarasi sau infundatNu stiu cum e in cazul tau ,dar sfatul meu e sa mergi la medic caci numai el este in masura sa te trateze.Iti doresc numai bine si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cami, cum adica dupa o luna iar s-au infundat? Oare chiar asa usor se infunda? Ai aflat care este cauza pt care ti s-au infundat?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Polidinul se face la anexita, si de obicei la un proces infectios sau inflamator. Iar anexita este una dintre cauzele pentru care se infunda trompele.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ca sa nu mai scriu deja ce a zis ana maria, ceea ce e perfect adevarat , plus ca ar trebuii sa incepi deja instilatiile.Eu am auzit de dr Indiana de la Giulesti, dar....nu am auzit lucruri rasunatoare despre ea.De ce nu incerci la altcineva, de ex la Dr Moise, daca preferi femeile..pe dr Dracea nu ti-o recomand/.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am uitat sa-ti urez BINE AI VENIT !
si sedere cat mai scurta la aspirante!

AniS

Mergi la inceput