Va rog ajutati-ma daca stiti, H.C.G. mic?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Marcela, imi pare tare rau de spaima care o tragi. Du-te neaparat la dr. Numai el/ea poate sa iti spuna care este situatia. Simptomele difere f. mult de la femeie la femeie, si chiar de la o sarcina la alta (la aceeasi femeie). Poti sa ai spotting (pete mici) si totul sa fie ok. Daca sint insotite de crampe, atunci este mai rau.
Iti tin pumnii!!! Ai grija de tine si du-te la dr.
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si mie mi-a aparut la cateva zile dupa ce ar fi trebuit sa-mi vina ciclul. Daca pana atunci sperasem ca sunt graviduta, atunci am crezut ca m-am inselat. Mi-am pus un OB si am plecat la plaja fiind sigura ca vin rusii. Dupa cateva ore am scos OB-ul sa-l schimb si surpriza: ALB. Deci tot asa, o pata maroniu deschis cremos, pe chilot, pe hartia igienica si atat. Stai linistita si nu te mai stresa asa tare. Te pup!

Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

unele fete cand raman insarcinate sunt insemnate cu o pata de sange, dupa care gata..eu zic sa stai linistita
poti sa-ti faci un test de sarcina care iti da rezultatul imediat..poate te ajuta sa mai scapi de teama..oricum pana vineri nu mai este asa de mult..
eu cred ca esti ..daca da..multa, multa sanatate..si sa fiti cuminti..
astept sa vad rezultatul la test..
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Marcela, eu stiu ca, in principiu, daca e maronie pata, nu e nici o problema, da eu tot zic sa te duci la doctor. Poate sa nu fie nici o problema, dar daca totusi e, numai doctorul te poate ajuta cu adevarat. Si e bine sa te duci cat mai curand.

Pupicei,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 11 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor
va multumesc la taote pentru raspunsuri.
Pata nu a fost mare nici nu a ajuns la maroniu, ci doar un murdar inchis, nu maro, nu rosu.
Am fost la doctor sa imi refac HGG-ul si ce surpriza imi gresisera unitatea de masura pe buletinul de analiza
61.39mUI/ml.
Deci daca ma uit pe internet dupa saptamana de conceptie ma incadrez, chiar daca e un pic mica. Azi am refacut analiza si maine am resultatul.
Maine ma voi duce si la ginecolog.
Celelalte analize de sange si urina mi-au iesit perfecte. Sper ca e cazul sa termin cu prostiile si sa stau linistita sa las pe bebe sa se dezvolte normal si sanatos cum trebuie si sa nu aiba griji pt o mamica stresata.
Va multumesc si va pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Marcela, chiar nu ai face rau daca nu te-ai mai ingrijora atat, sunt sigura ca totul e ok, si daca tot vrei sa mergi la un medic bun incearca-l pe dr. CHITULEA, multe doamne au fost f multumite de el. E drept are preturile cam marisoare dar pentru linistea ta.........
Judea e o macelarita - o fi fost ea la vremea ei dar e trecuta, mama mea era cat e ce sa fie operata de fibrom la recomandarea ei noroc ca a consultat si alt medic si e bine merci si neoperata.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marcelle mama, vrei bataita ? Linisteste-te ca nu iti faci bine starea asta de stres....

Ia vezi....

AniS

Mergi la inceput