Saltelute Durflex
Dragi mamici cu experienta,
Va cer si eu un sfat: doresc sa cumpar bt bb-ita mea ce va veni pe lume in ianuarie patut de copil si saltelutza...
Am facut o prospectie de piata si am constata ca exista mai multe tipuri (cu iarba de "pajiste", cu alge marine si nuca de cocos, relaxa, etc...)Toate bune si frumoase...pretzurile la fel.
Am fost sfatuita sa nu arunc banii pe fereastra cumparand o saltea de iarba (am citit si o gramada de pareri contra acestor saltele care in timp fac "gauri") si mi s-a recomandat o saltea Durflex facuta la Mondocarp, care cica ar fi f. buna si la un pret rezonabil (cca 7-800.000Lei).
Cum eu nu am folosit asha ceva si cum orice vanzator isi lauda marfa, as dori sa stiu pareri sincere si obiective legate de aceste saltelutze, sau si altele...Sunt f. multe de luat, mi-e groaza sa ma mai uit pe lista si as dori ceva la un pret cat de cat rezonabil, si daca se poate si de calitate...
Va multumesc,
Ramona (sapt. 30)
Raspunsuri
Lia spune:
Buna.Noi avem o salteluta dintr-asta in tara,Andrew a dormit bine pe ea,mie mi s-a parut a fi foarte buna.Noi am pus-o intr-un patut pliant(Daily parca se cheama patutul),care are o salteluta foarte subtire si care mai si fosneste.Are o fata moale,pentru bebelusi si o fata mai tare pentru copilasi mai marisori.Nu stiu insa nimic despre cele de iarba,etc,deci nu pot face comparatii.
Lia&Andrew
aramona spune:
Multumesc Lia!!!
Chiar nimeni altcineva n-a folosit aceste saltelute de la Mondocarp???
Va rog, astept sfaturi de la voi!!!
Multumesc, R
nadina spune:
quote:
Originally posted by aramona
Multumesc Lia!!!
Chiar nimeni altcineva n-a folosit aceste saltelute de la Mondocarp???
Va rog, astept sfaturi de la voi!!!
Multumesc, R
Ce e mondocarp?Unde se gasesc saltelele astea?
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
bobi spune:
salteaua noastra e de la mondocarp, am luat-o din carrefour, la 350.000 lei. bebe s-a obisnuit cu ea din prima zi, e din iarba de deal si miroase super a fan. are insa 3 inconveniente: se cam face cocoloase dar o mai intorc de pe o parte pe alta si al doilea, se ia culoarea! am mai primit si lenjerie si laterale tot de la mondocarp, de asemenea se ia culoarea! daca puteti sa alegeti, nu luati de la mondocarp!
bobi si bb andi
anisia spune:
Noi avem salteluta durflex de la mondocarp(cea de care zici tu nu este din durflex)Am spalat husa si nu s-a decolorat..Oricum nu am spalat-o des pentru ca pun si lenjerie.Este buna dupa parerea mea,nu face cocoloase nu nimic.Si apropo,partea tare e pentru bb mici ca sa nu se deformeze coloana si sa creasca frumos si partea moale pentru cand sunt mai mari.Noi ne simtim bine cu ea si zic eu ca e o afacere buna.
In carrefour am vazut si noi si nu par calitatea celor de pe bebelusul.tau..nu stiu de ce..doar e aceeasi firma.
Spor la cumparaturi pentru bb!
Sa faci alegerea potrivita!
Adina si bb rares
quote:
Originally posted by bobi
salteaua noastra e de la mondocarp, am luat-o din carrefour, la 350.000 lei. bebe s-a obisnuit cu ea din prima zi, e din iarba de deal si miroase super a fan. are insa 3 inconveniente: se cam face cocoloase dar o mai intorc de pe o parte pe alta si al doilea, se ia culoarea! am mai primit si lenjerie si laterale tot de la mondocarp, de asemenea se ia culoarea! daca puteti sa alegeti, nu luati de la mondocarp!
bobi si bb andi
aramona spune:
Anisia,
Multumesc pentru sfaturi, sincer sunt tentata sa o cumpar...
Voi comanda chiar la bebelusul tau...
Bobi s-a referit la cea de iarba...eu intrebam de cea Durflex!
Ramona