Sedere in spatiul Schengen

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Draga mea, Cosmina, eu acum sunt in Romania.Am fost plecata in Italia din 14.07.2003 si m-am intors in Romania in 09.10.2003, pentru ca acum trebuie sa stau asa cum scrie la lege cele 3 luni in Romania.
Eu, inca nu sunt casatorita in Italia, urmeaza sa ma casatoresc anul viitor, si, tocmai aici este problema, as fi dorit sa stau in Italia linistita, nu sa tot vin acasa cele 3 luni, ca iti dai seama cat este de neplacut si pe deasupra se si cheltuiesc o multime de bani. Deci, in mare cam asta ar fi situatia mea.As dori sa stau cu viitorul meu sot acolo, nu sa stau singura, aici, in Romania. Amorena

Mergi la inceput

Valentina, dar varul tau lucreaza in Italia?????Nu stii, are cumva permis de munca????Daca lucreaza, asa se poate ca si-a prelungit soggiorno.Nu stii cum sa numeste localitatea unde sta el????? Sau macar provincia.Eu, voi locui aproape de Milano.Te rog din suflet daca poti, intreaba-l concret unde a facut acel permis, la chestura, la primarie??????Daca cumva stie, acel permis se poate prelungi, de exemplu, cum ar fi in cazul meu, ca viitorul meu sot sa mearga la chestura sau la primarie........sau unde se obtine acest permis, si declara ca el are cu ce sa ma intretina si imi pune si casa lui la dispozitie, ma intreb, oare nici asa nu am reusii sa obtinem acel permis pana cand reusim sa ne casatorim.
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da,varul meu lucreaza acum,sta in Fogia.Simbata il sun si il intreb daca stie ce ai tu de facut.Oricum daca sotul tau este italian cred ca poate chestura sa-ti dea prelungire.
Oricum eu il intreb.
Valentina

Mergi la inceput

Valentina,draga, cred ca nu m-ai inteles bine.Inca nu este sotul meu, tocmai aceasta este problema, este doar viitorul meu sot.Daca eram deja casatoriti era mai simplu ca ar fi mers cu certificatul de casatorie.Eu, as fi vrut sa stiu daca se poate prelungi perioada de sedere la chestura, in cazul in care el merge si spune ca ma tine el,acasa la el, deci ar fi asa, ca un fel de garantie.
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Amorena draga, de ce nu va casatoriti acum rapid, doar la primarie? Oriunde, si in Romania? Si nunta propriu zis o veti face anul viitor?

Pupici, Csomina

Mergi la inceput