Administrarea fierului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Si copilul meu este/era anemic, acum nu stiu sigur, oricum face tratament cu Fe Haussman. I-am facut analizele si acum ia 20 de picaturi zilnic, timp de 3 luni. Noua ni s-a spus ca Fe se ia dupa masa iar cand ii dau Ca, la 2 ore dupa acesta. Si cum Ca i-l dau in timpul mesei...
Eu stiu ca nu se da Fe pe stomacul gol pentru ca irita. La noi pofta de mancare nu s-a schimbat (adica tot bine papa).
Sanatate.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Vitamina C nu va face niciodata rau si chiar daca ii dai mai mult, surplusul se elimina...
Sa-ti explic cum eu nu racesc aproape niciodata ? Din copilarie, ZILNIC, iau o fiola de vitamina C dimineatza... Deci nu te mai speria ca ar fi prea mult..

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Vitamina C nu are ca sa-i dauneze, poti sa-i daiin fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Si eu stiu ca fierul se absoarbe mult mai bine in organism cand este asociat cu vitamina C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Fetelor,am vorbit cu doctorita si mi-a spus ca fierul poate da reactii de greata si chiar scaderea poftei de mancare,dar totusi reactia Biancai este destul de violenta si mi-a indicat sa-i opresc administrarea fierului pentru o saptamana,sa-i fac din nou analize(probele hepatice) si eventual sa-i schimbam preparatul de fier cu altul,tablete.Oricum o sa incep sa-i dau vitamina C si poate e nevoie sa-i dau si un complex de vitamine,o perioada,dar asta o sa hotarasc cu medicul.Va mai tin la curent cu ce am facut mai departe,mersi inca o data.

Mergi la inceput