Gingi vinete la 11 luni

Gingi vinete la 11 luni | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Julian face un an pe 24 noiembrie 2003, si pana la ora actuala are 4 dintzi, doi jos, doi sus. Dar acuma o luna si jumatate a cazut si s-a lovit in gura, in urma aceste lovituri a ramas cu gingia de sus vanata in partea dreapta, iar ieri a cazut iara-si in dunga de la patutz si am vazut ca si in stanga tot sus langa cei doi dintzi este vanat. Se vede forma dintzilor in gingie si ca este tot vanat unde ar trebuie sa ii iese urmatori dintzi. Intrebarea mea este: Crede-tzi ca acea lovitura o sa ii afecteze dintzi viitori, o sa fie strambi(ma refer la cei care au locuri vinete pe gingi)? Pot fi ruptzi in gingie pana nu au iesit? Sa il duc la doctor, sau sa mai astept pana ii ies sa vedem cum sunt? Ce sa fac? Daca cineva a mai fost in aceasta situatie va rog sa ma ajutati.
Va multzumesc!
Gabbriela & Julian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Gabriela,

baietelul meu a avut o problema similara, numai ca in loc de gingie a avut un dintisor care era innegrit putin. Am asteptat cam 2 saptamani iar apoi l-am dus la dentistul nostru de familie( dentistii de copii nu il primeau din cauza varstei -2 ani)
Dentistul a zis ca nu e nimica grav daca innegreala nu se duce de la sine si se inrautateste.
S-a dus de la sine, dar sperietura pe care am tras-o si intrebarile pe care mi le am pus nu au fost raspunse pana nu am consultat doctorul.
Eu as zice sa suni dentistul de familie, iar daca nu ai unul, si nu ai asigurare, ia cartea de telefon la rand si intreaba-i cat iti ia ca sa il vada.
S-ar putea sa fie o nimica toata, dar Better safe than sorry!

Succes.

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Initial creeata de Gabbriela

Julian face un an pe 24 noiembrie 2003, si pana la ora actuala are 4 dintzi, doi jos, doi sus. Dar acuma o luna si jumatate a cazut si s-a lovit in gura, in urma aceste lovituri a ramas cu gingia de sus vanata in partea dreapta, iar ieri a cazut iara-si in dunga de la patutz si am vazut ca si in stanga tot sus langa cei doi dintzi este vanat. Se vede forma dintzilor in gingie si ca este tot vanat unde ar trebuie sa ii iese urmatori dintzi. Intrebarea mea este: Crede-tzi ca acea lovitura o sa ii afecteze dintzi viitori, o sa fie strambi(ma refer la cei care au locuri vinete pe gingi)? Pot fi ruptzi in gingie pana nu au iesit? Sa il duc la doctor, sau sa mai astept pana ii ies sa vedem cum sunt? Ce sa fac? Daca cineva a mai fost in aceasta situatie va rog sa ma ajutati.
Va multzumesc!
Gabbriela & Julian

Eu cred ca nu vor fi probleme cu dintisorii respectivi.Numai bine tie si bebelusului!

Lia&Andrew

Mergi la inceput