Acupunctura?!?
![](images/user_woman.png)
fetele..unde se face acupunctura? aveti idee de pret/sedinta?
MirelaV
Raspunsuri
boubba spune:
Exista un cabinet undeva pe la piata romana unde am facut si eu si mama dar nu mai stiu nici numele cabinetului nici adresa.De platit nu am platit nimic ai nevoie decat de trimitere de la medicul de familie si o adeverinta cu salariul tau.Am s-o intreb pe mama adresa si am sa ti-o dau...te pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
boubba, astept cu nerabdare raspunsul tau..
acest cabinet este particular sau ceva de stat de imi trebuie numai adeverinta?
MirelaV
kim222 spune:
Acupunctura se poate face si la Institutul de acupunctura. Apartine evident de Ministerul Sanatatii ,deci este de stat. Acolo sint pregatiti si medicii care vor sa aibe competenta in acupunctura.
Daca vrei pot sa-ti fac rost de adresa exacta si de nr. de telefon. prietena mea chiar saptamina asta are cursuri acolo.
Sanatate,
Olivia
MirelaV spune:
Olivia, daca este in Bucuresti, clar ma intereseaza o adresa si un nr de tel. De asemenea ma mai intereseaza cum pot ajunge acolo..adika pe baza de trimitere de la medicul de familie sau cum?
multumesc
MirelaV
kim222 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
Olivia, daca este in Bucuresti, clar ma intereseaza o adresa si un nr de tel. De asemenea ma mai intereseaza cum pot ajunge acolo..adika pe baza de trimitere de la medicul de familie sau cum?
multumesc
MirelaV
In 1-2 zile o sa am un raspuns pentru tine. Trebuie sa ai un pic rabdare pentru ca pritena mea are chiar azi examen la al doilea modul de acupunctura. Revin cu amanunte. Oricum este in jurul Pietei Romane. Este pentru moment ce-a mai buna solutie, ca sa nu cazi pe mina unor novici. Stiu asta pentru socrul meu se ocupa cu accupunctura , dar din pacate nu in Bucuresti.
Te pup,
Olivia.
kim222 spune:
Stai ca am facut rost. Asta-i ce te intereseaza:
CENTRUL NATIONAL DE ACUPUNCTURA SI HOMEOPATIE
Servicii de diagnostic clinic si computerizat, analize de laborator, psihodiagnostic, diagnostic M.T.E.O. (medicina traditionala extrem–orientala), irido–diagnostic, diagnostic de puls, diagnostic asistat de calculator, terapie prin acupunctura si moxa, homeopatie, laserterapie, electroterapie, metode complementare de diagnostic si tratament, fitoterapie, medicina interna, psihiatrie
Str. Visarion nr. 4–6 (zona P–ta Romana), sector 1
Tel. 212.79.06; 312.96.87; 212.79.07; 0722.772.362; Fax 312.95.45
Orar L–V: 8–18,30
Nu stiu insa in ce conditii poti ajunge acolo. Cred ca ar fi suficient sa -i suni si sa-i intrebi. Eu pot sa-ti fac rost de niste nume de dr. , care ar fi mai buni. Te interseaza?
Sanatate,
Olivia
kim222 spune:
quote:
da iubita, sigur k ma intereseaza..astept vestile tale
e f aproape de casa mea
MirelaV
Iti trimit un PM. Pa!
kim222 spune:
quote:
primit si raspuns..
MirelaV
Deci le-ai primit .Erau 2 mesaje.
Tu mi-ai raspuns? Eu nu am primit nici un mesaj de la tine , deci nu stiu daca mai vrei sau si alte nume de la acel centru. Poti sa-mi scri aici , sau PM sau e-mail.
Te pup,
Olivia