Chist ovarain si fertilitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink, Carpicornul se pune in poponet , supozitorul mai exact. 2/zi, unul dimineata si unul seara.

AurelKursu,Baile de namol le-am facut acum vreo 4 ani , aproape 5 la Techirghiol.AM facut doar impachetari, nu si tratamentul de acolo. Oricum daca aveti de unde si sa va procurati namol , e bine sa va dati cu el si acasa.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasuta spune:

Nu trebuie sa-ti faci probleme, asa am fost si eu si uite acum sunt insarcinata in 21 saptamani. Am avut un chist de 4,5 cm am facut tratament cu Novinete apoi cu Diane si nimic chistul tot nu vroia sa dispara si nici nu se micsora. Apoi mi-a venit ideea sa incerc sa raman insarcinata am lasat anticonceptionalele si dupa 3 luni am ramas insarcinata. La primele controale si la primele ecografii se vedea si chistul apoi pe la 18 saptamani cand am facut o alta ecografie chistul nu mai era deci disparuse. Asa sunt fericita ca voi avea un bebe si nu mai trebuie sa ma operez sa-mi scop chistul. Daca intradevar mai este acolo si nu se mai vede de bebelus mi-l va scoate cand voi naste cu cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

EU SINT UN EXEMPLU CARE DOVEDESTE CA TOTUL E POSIBIL!!!

Nu te pot sfatui,dar pot sa-ti spun povestea mea:
La 18 ani am fost internata in stare grava,aproape coma si imediat s-a descoperit cauza:CHIST OVARIAN STING!!! Noroc ca am lesinat din senin,nu am avut nici un semnal ca sint bolnava,altfel probabil,netratat la timp,nu as mai fi fost pe aici!!!
Trei luni am incercat cu diferite medicamente,punctii...nimic...era mare ca o portocala,nu-mi aduc aminte dimensiuni dupa atitia ani...Sa nu ma intind cit o zi de post,am facut operatia,am scos chistul...am ramas si fara ovar...si mi-a fost afectata si trompa stinga,la drept vorbind,ceea ce ramisese din trompa era inutil!!!
DECI UN OVAR SI O TROMPA!!!
Rezultatul:12 ani mai tirziu am ramas insarcinata,dupa doar trei luni de incercare si am azi doi minunati baietei gemeni!!! Curaj! Si numai bine!

Theodora, Alexandros, Yannis
AN NOU FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

CRISTINEL, cred ca nu are denumire stiintifica pentru ca nu este o planta ci este un medicament romanesc facut din nu-stiu-ce de la brad.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cristinel, este carpicon, nu capricorn.. spor la cautat

un an nou minunat

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

cat timp trebuie facut tratamentul cu carpicon?? eu l-am facut in timpul unui singur ciclu.. am chistulete de pe urma unei stimulari, si nu reusesc sa scap de ele, iar ultimele 2 luni rusii au venit la 22 de zile! nu este nici o sansa de ovulatie daca ai ovar micropolichistic???

Mergi la inceput